«Κύπελλο» στην Affidea Ευρωιατρική από τους αθλητές του Τάλως

Date:

Share post:

Στο πλευρό της ποδηλατικής ομάδας ΤΑΛΩΣ στέκεται σταθερά η Affidea Ευρωιατρική, στηρίζοντας τις προσπάθειες της ομάδας για την κατάκτηση της κορυφής.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας στο αγώνισμα όμνιουμ, ο ΤΑΛΩΣ συμμετείχε στο 2ο SPtableware Pista Cup που διοργάνωσε ο Κρόνος Νίκαιας στις 6 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών, με τους αθλητές να κατακτούν τις πρώτες θέσεις στις ατομικές κατηγορίες (Κατηγορία Παίδων, Λιβανός Κώστας, 1η θέση – Κατηγορία Κορασίδων, Λιοδάκη Σοφία, 1η θέση και Σταυγιανουδάκη Χρυσή, 3η θέση) και την ομάδα να αναδεικνύεται στην πρώτη θέση της ομαδικής κατηγορίας.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, οι αθλητές επισκέφτηκαν το ιατρικό κέντρο της Affidea στην Κηφισιά για τις προληπτικές ιατρικές εξετάσεις που παρέχει ο όμιλος ως μέρος της χορηγίας προς την ομάδα, πιστός στη φιλοσοφία ότι πάνω από όλα είναι η υγεία. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι αθλητές σε μία συμβολική κίνηση, προσέφεραν το κύπελλο που κατέκτησαν στη διευθύντρια του κέντρου, κ. Μελίνα Σακελλαροπούλου.

Affidea

Η Affidea Ευρωιατρική, εδώ και ένα χρόνο, στηρίζει ως χορηγός ιατρικών εξετάσεων και οικονομικός υποστηρικτής το σημαντικό έργο της ποδηλατικής ομάδας ΤΑΛΩΣ. Η προσφορά δωρεάν αιματολογικών εξετάσεων και ιατρικών ελέγχων των αθλητών στα κέντρα της Affidea, δίνει την ευκαιρία στους μικρούς και ελπιδοφόρους αθλητές να μπορούν να αθληθούν και να γυμναστούν σε υψηλό επίπεδο, με αποτέλεσμα να διακρίνονται σε κάθε αγώνα που συμμετέχουν. Οι ποδηλάτες έχουν κερδίσει ήδη 14 χρυσά, 8 ασημένια και 6 χάλκινα μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα στον δρόμο στην πίστα και στην ορεινή ποδηλασία.

Related articles

Σε τροχιά κλιματικής ουδετερότητας ο Δήμος Πεντέλης

Στηρίζουν την προσπάθεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πολλαπλά τα οφέλη για τους πολίτες.

Πρώτη εταιρική Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του Υπερταμείου

Το Υπερταμείο με έτος βάσης το 2021, μέτρησε το ανθρακικό του αποτυπώματος για Εκπομπές Πεδίων 1 και 2, έγινε µέλος του δικτύου One Planet SWF και υποστηρικτής των συστάσεων TCFD.

ΑNEK LINES: Εκδήλωση  Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Η ΑΝΕΚ Lines, κατάφερε για μία ακόμα φορά να αναδείξει την παράδοση και την κρητική κληρονομιά, ταξιδεύοντας φιλόξενα πολιτισμό και οράματα. 

Ασφάλεια και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Aναδείχθηκε ο ρόλος και η συμβολή των φορέων πιστοποίησης για την ικανοποίηση των κανονιστικών απαιτήσεων αναφορικά με την ποιότητα και την ασφάλεια καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.