Ladies Run #WithGalaxy, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Date:

Share post:

Η Samsung Electronics Hellas, Χρυσός Χορηγός του Ladies Run για 4η συνεχόμενη χρονιά, βρέθηκε στο πλευρό 1.000 γυναικών που συμμετείχαν στον αγώνα, ενθαρρύνοντάς τες να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να κατακτήσουν το δικό τους στόχο με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες του ειδικά διαμορφωμένου experiential χώρου της Samsung στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν επιλεγμένες συσκευές του οικοσυστήματος Galaxy, που ενδυναμώνουν όσες θέλουν να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Με τη βοήθεια των Samsung experts, το κοινό ανακάλυψε πώς το fitness ρολόι επόμενης γενιάς Galaxy Watch Active2, τα εξαιρετικά ελαφριά Galaxy Buds και τα πανίσχυρα Galaxy Note 10 & Note 10+ μπορούν να βοηθήσουν τις runners να εστιάσουν σε ό,τι έχει πραγματικά σημασία. Στο τέλος του αγώνα, η Samsung προσέφερε πολύτιμα, high-tech fitness αξεσουάρ στις δρομείς που τερμάτισαν πρώτες στον φετινό αγώνα των 5χλμ. Οι 3 κορυφαίες runners της γενικής κατάταξης κέρδισαν από ένα Galaxy Watch Active2, τον απόλυτο σύμμαχο στην καθημερινότητα.

Με το Galaxy Watch Active2, το fitness ρολόι επόμενης γενιάς με εκλεπτυσμένο design που προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές για την αθλητική δραστηριότητα, τη διατροφή, τον ύπνο, την ψυχική υγεία, τους καρδιακούς παλμούς και τα επίπεδα stress του χρήστη, ο νέος προσωπικός σύμβουλος ευεξίας βρίσκεται στο χέρι του. Τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds με επαναστατικά ελαφρύ και εργονομικό σχεδιασμό προσφέρουν εξαιρετικά πλούσιο και υψηλής ανάλυσης ήχο, επιτρέπουν καθαρή ακουστική του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια χρήσης τους και περιορίζουν αυτόματα τους εξωτερικούς θορύβους κατά τη διάρκεια κλήσεων. Η εμπειρία του running αναβαθμίζεται με τα νέα Galaxy Note10 | Note10+, που συνδυάζουν τον κομψό σχεδιασμό με την πανίσχυρη απόδοση και με εργαλεία παραγωγικότητας. Μέσω του οικοσυστήματος Galaxy, η Samsung προσφέρει στις σύγχρονες και δραστήριες γυναίκες ό,τι χρειάζονται για να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Η Samsung, υποστηρίζοντας τον θεσμό Ladies Run προτρέπει την ένταξη την άσκηση στην καθημερινότητά κάθε γυναίκας και υποστηρίζει την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, να προσφέρει στήριξη σε γυναίκες σε ανάγκη μέσα από τη συνεργασία με το σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ» και την προσφορά μέρους των εσόδων από τις συμμετοχές του αγώνα σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

EY Ελλάδος: Στο 2nd Wellbeingr Forum για την ψυχική υγεία των εργαζόμενων

Η ΕΥ Ελλάδος μέσα από τις περιοδικές εσωτερικές έρευνες ικανοποίησης εργαζόμενων, Employee Pulse Surveys και Wellbeing Surveys, αλλά και με τις τριμηνιαίες συναντήσεις EY Circles και τον θεσμό των EY Champions, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να εκφραστούν.

ΣΕΒ – Alba: Ένταξη των τεχνών στην εκπαίδευση στελεχών

Συζήτηση με την Carol Becker, Καθηγήτρια και Επίτιμη Πρύτανη της Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

ELVIAL: Δωρεά συστημάτων αλουμινίου στον “Αρκτούρο”

Η ELVIAL στο πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειάς της να φροντίζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συμμετείχε με ιδιαίτερη...

Ναυτιλία: Στοίχημα το 5% των καυσίμων να είναι μηδενικών ρύπων το 2030

H βιομηχανία και οι κυβερνήσεις καλούνται να καταβάλουν συντονισμένες, άμεσες προσπάθειες, όπως μέσω πράσινων διαδρόμων και εθνικής πολιτικής.
Skip to content