Η L’Artigiano στηρίζει το Παζάρι του «Φίλου του Παιδιού»

Date:

Share post:

Η αλυσίδα ιταλικού φαγητού L’ Artigiano στήριξε το 18ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ που διοργάνωσε το φιλανθρωπικό σωματείο «Φίλοι του Παιδιού», στις 25-26 Νοεμβρίου 2017, στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Palace, στο Μαρούσι.

Η L’ Artigiano, έδωσε το παρών και φέτος στη μεγαλύτερη γιορτή των «Φίλων του Παιδιού» που έχει ως σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για τη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού και τη στήριξη του εκτενούς Φιλανθρωπικού Έργου του σωματείου και το οποίο διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με τη συμμετοχή Πρεσβειών και Προξενείων από ολόκληρο τον κόσμο. Στο μαγευτικό χριστουγεννιάτικο χώρο του μπαζάρ οι επισκέπτες απόλαυσαν τοπικές γεύσεις, μουσικές, ήθη και έθιμα από κάθε γωνιά της γης, ενώ είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα.

Στο περίπτερο της Ιταλικής Πρεσβείας, που και φέτος κατάφερε να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό απ’ όλα τα περίπτερα του μπαζάρ,  η L’ Artigiano «ταξίδεψε» τους επισκέπτες στις αυθεντικές γεύσεις της παραδοσιακής ιταλικής πίτσας και της ιταλικής γαστρονομίας, συμβάλλοντας στη συγκέντρωση εσόδων για το πολύτιμο έργο των «Φίλων του Παιδιού» το οποίο προσφέρει καθημερινά ελπίδα και στήριξη σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Τουρισμός: Ζητούμενο η ισορροπία ανάπτυξης και προστασίας της φύσης

Οι αρχές της αειφορίας αναφέρονται στις περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικο-πολιτιστικές πτυχές της τουριστικής ανάπτυξης και στόχος είναι η ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών διαστάσεων.

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει με πράξεις αγάπης τα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρεία σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, καλύπτει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των γευμάτων για τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» 

Tα παιδιά ενημερώνονται για τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας, αλλά και για απλές, πρακτικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕΣ συγχαίρει τον Ε.E.Σ. για την προσφορά του

Το έργο του Ε.Ε.Σ. τίμησε η Βουλή των Ελλήνων με φωταγώγηση του κτιρίου με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).
Skip to content