Η Leroy Merlin στηρίζει τον οργανισμό Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

Date:

Share post:

Αυτές τις γιορτές η Leroy Merlin στηρίζει τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, συμβάλλοντας στην προσπάθεια του οργανισμού Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, να πραγματοποιήσει την ευχή του μικρού Κωνσταντίνου και να τον βοηθήσει να αποκτήσει το ξύλινο σπίτι των ονείρων του.

Από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου μέχρι το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, στο κατάστημα Leroy Merlin Αμαρουσίου και στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του οργανισμού Κάνε-Μια-Ευχή, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του και να προσφέρουν ένα χαμόγελο στα παιδιά που το χρειάζονται.

Παράλληλα στο χώρο θα λειτουργεί Χριστουγεννιάτικο Bazaar με λιχουδιές, εκπλήξεις, δώρα, ρούχα και αξεσουάρ καθώς και Έκθεση Βιβλίου, ενώ οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν ατελείωτο παιχνίδι στο φουσκωτό κάστρο και τα υπόλοιπα παιχνίδια έξω από τον χώρο τού καταστήματος.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει με πράξεις αγάπης τα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρεία σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, καλύπτει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των γευμάτων για τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» 

Tα παιδιά ενημερώνονται για τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας, αλλά και για απλές, πρακτικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕΣ συγχαίρει τον Ε.E.Σ. για την προσφορά του

Το έργο του Ε.Ε.Σ. τίμησε η Βουλή των Ελλήνων με φωταγώγηση του κτιρίου με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).

Η Βίκος στήριξε το Athens Throwdown

Για τρεις συνεχόμενες ημέρες περισσότεροι από 1.280 αθλητές από όλο τον κόσμο διαγωνίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες αρένες.
Skip to content