LG Electronics: Χορηγός του χριστουγεννιάτικου Bazaar MDA Ελλάς

Date:

Share post:

Η LG Electronics HELLAS (LG), αρωγός της φιλανθρωπικής δράσης του Σωματείου MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις), έδωσε δυναμικό παρόν στο φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε το Σωματείο στο Ecali Club, στις 29 Νοεμβρίου.

Στο ολοήμερο bazaar, δεκάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν τα εορταστικά τους ψώνια, στηρίζοντας παράλληλα τους σκοπούς του Σωματείου, αλλά και να θαυμάσουν από κοντά την τηλεόραση της LG, SIGNATURE OLED 4K TV 65″, που προέβαλε εικόνες υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας, για μία ξεχωριστή εμπειρία θέασης.

Στο bazaar του Σωματείου MDA συμμετείχαν φέτος γνωστά καταστήματα, σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι και διάθεση για προσφορά, για την ενίσχυση του σκοπού του, που δεν είναι άλλος από την βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών με νευρομυϊκές παθήσεις.

Οι παρευρισκόμενοι στο χριστουγεννιάτικο bazaar είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την προηγμένη τηλεόραση LG SIGNATURE OLED η οποία διαθέτει ιδιαίτερο Picture-on-Glass σχεδιασμό με εξαιρετικά λεπτή οθόνη 2,57 χιλιοστών OLED με ημιδιαφανή γυάλινη επιφάνεια πίσω και εμπρός από το ηχοσύστημα. Για την επίτευξη του παραπάνω σχεδιασμού που δένει φυσικά σε οποιοδήποτε εσωτερικό περιβάλλον, οι σχεδιαστές εξαλείφουν όλα τα περιττά χαρακτηριστικά και τοποθετούν τα ηχεία στο εσωτερικό της βάσης της τηλεόρασης.

Η τηλεόραση LG SIGNATURE OLED διαθέτει την σφραγίδα αναγνώρισης Ultra HD Premium από την UHD Alliance (UHDA), που σημαίνει ότι πληροί τα πιο απαιτητικά πρότυπα επιδόσεων για ανάλυση, HDR (high dynamic range), μέγιστη φωτεινότητα, μαύρο επίπεδα, ευρεία γκάμα χρωμάτων και καθηλωτικό ήχο, αντιπροσωπεύοντας την απόλυτη τεχνολογία στην αγορά των τηλεοράσεων.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.