Connect with us

Λιανεμπόριο

Lidl Hellas: Κοινή πρωτοβουλία με το υπουργείο Τουρισμού

Η Lidl Hellas στηρίζει την καμπάνια Plastic Free Σαντορίνη, μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού για την προστασία του περιβάλλοντος της Σαντορίνης, που παράλληλα συνιστά πρωτοβουλία προβολής του νησιού. 

Η καμπάνια «Plastic-Free Σαντορίνη» ειναι μια κοινή πρωτοβουλία του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, του δημάρχου Σαντορίνης, Αντώνη Σιγάλα και του προέδρου της Διοίκησης της Lidl Ελλάς, Ιακώβου Ανδρεανίδη, που έχει ως στόχο την ανακήρυξη της Σαντορίνης ως ενός νησιού με ιδιαίτερες περιβαλλοντικές ευαισθησίες, αλλά και διαχρονικό συμβολισμό. 

Η πρωτοβουλία σταδιακά θα απλωθεί σε όλες τις Κυκλάδες και τα νησιά του Αιγαίου. Σημεία προβολής της προσπάθειας αυτής -εκτός της Σαντορίνης- είναι βασικά λιμάνια, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», τερματικοί σταθμοί των μέσων σταθερής τροχιάς, σημεία αναχώρησης των πλοίων για Σαντορίνη και εντός των ίδιων των πλοίων και ΜΜΕ, όπως περιοδικά. Τα αντίστοιχα σημεία στη Σαντορίνη θα είναι ο αερολιμένας του νησιού, οι στάσεις λεωφορείων, οι οργανωμένες παραλίες, τα ΚΕΠ, τα σημεία άφιξης των πλοίων και τα τοπικά ΜΜΕ.  Άλλες υποστηρικτικές ενέργειες αυτής της προσπάθειας είναι η τοποθέτηση branded κάδων ανακύκλωσης και υλικών, ημερίδες ευαισθητοποίησης σε σχολεία, σημάνσεις σε πολυσύχναστα μέρη και merchandise.

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10# Λιγότερες Ανισότητες

Η Intrafashion Group δωρίζει ρούχα σε Ιδρύματα

Πιστή στην πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Intrafashion Group Α.Β.Ε.Ε που εκπροσωπεί το εμπορικό σήμα Pink Woman, ένα αμιγώς γυναικείο brand που αναδεικνύει την γυναικεία προσωπικότητα μέσα από τις συλλογές της, προχώρησε στη διάθεση καινούργιων ειδών ένδυσης, υπόδησης & αξεσουάρ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που το έχουν ανάγκη.

Καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλικιών νεαρών γυναικών, οι συλλογές Pink Woman κάλυψαν τις ανάγκες ένδυσης των φορέων Χαμόγελο του Παιδιού, Χατζηκυριάκειο  Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Ι.Π.Α.Π Θεοτόκος, που με τη δράση τους στηρίζουν  γυναίκες που έχουν αντιμετωπίσει δυσκολίες στη ζωή τους.

H Xαρά Τριανταφύλλου, Marketing Manager Pink Woman, μετά την ολοκλήρωση της δράσης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Pink Woman στηρίζει τις ανάγκες ένδυσης νέων κοριτσιών και γυναικών και μέσα από αυτή την πρωτοβουλία συνδράμουμε στο σημαντικό έργο των φορέων. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με αμείωτη ένταση στην κοινωνία και κυρίως στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ανταποδίδοντας σε όλες τις γυναίκες, που το έχουν ανάγκη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια η εταιρία εισπράττει από αυτές».

Η Pink Woman ιδρύθηκε το 2004, βασίζει την πορεία της πάνω στην αγάπη της για την μόδα και σήμερα διαθέτει περισσότερα από 90 καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Περισσότερα

17# Συνεργασία για τους Στόχους

Όμιλος Σαράντη: Δράσεις με Noxzema σε συνεργασία με My market

όμιλος Σαράντη

Ο Όμιλος Σαράντη, πιστός στη δέσμευσή του για στήριξη της ελληνικής κοινωνίας, συνεχίζει τις δράσεις του για τη συλλογική ασφάλεια και υγιεινή, μέσω του brand Noxzema και εστιάζοντας αυτή τη φορά στα παιδιά.

Στο πλαίσιο της δράσης, συνεργάζεται με τα My market και από κοινού στηρίζουν την οργάνωση Άγονη Γραμμή Γόνιμη και το Mum Institute για την πραγματοποίηση ενός προγράμματος εκπαίδευσης και ενημέρωσης σε ιδρύματα φροντίδας και περίθαλψης παιδιών για την ασφάλεια της υγείας, μέσα από το πλύσιμο των χεριών. Παράλληλα, προσφέρει στήριξη στα σχολεία δέκα μικρών νησιών της Ελλάδας, δωρίζοντας μπάρες σαπουνιού για την κάλυψη των αναγκών τους για έναν ολόκληρο χρόνο. 

Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά επισκέψεων σε ιδρύματα με σκοπό την ενημέρωση και την εκπαίδευση των παιδιών που ζουν εκεί, ώστε να συνδέσουν την καθημερινή υγιεινή με την υγεία και την πρόληψη από τους ιούς, μετατρέποντάς το πλύσιμο των χεριών σε μία διασκεδαστική συνήθεια. Τα παιδιά θα μάθουν πώς αναπτύσσονται τα μικρόβια και πώς αυτά μπορούν να μεταδοθούν με βρώμικα χέρια. Ακόμη, θα λάβουν πρακτικές συμβουλές γύρω από τα απαραίτητα βήματα για ένα αποτελεσματικό πλύσιμο των χεριών, τη συχνότητα, καθώς και εναλλακτικούς τρόπους προστασίας αν δεν υπάρχει πρόσβαση σε νερό και σαπούνι. 

Πέρα από την χορηγούμενη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των παιδιών για την προστασία μέσα από την προσωπική καθαριότητα, το Noxzema προσφέρει έμπρακτη στήριξη σε παιδιά απομακρυσμένων περιοχών την Ελλάδας, εφοδιάζοντας, μέσω δωρεάς, τα σχολεία 10 μικρών νησιών της χώρας μας με μπάρες σαπουνιών για την κάλυψη των αναγκών τους για ένα χρόνο. Η δωρεά απευθύνεται στα δημόσια σχολεία στην Ηρακλειά, τη Δονούσα, τη Σχοινούσα, τα Κουφονήσια, τον Άγιο Ευστράτιο, την Αστυπάλαια, τη Χάλκη, τις Οινούσσες, το Αγαθονήσι και την Ανάφη. 

Οι νέες δράσεις φροντίδας που πραγματοποιούνται με τη στήριξη του Noxzema έρχονται σε συνέχεια της προσφοράς του για είδη καθαρισμού των χεριών στους οργανισμούς «Γιατροί του Κόσμου», «Κιβωτός του Κόσμου», καθώς και την προσφορά ειδών προσωπικής υγιεινής στα ιδρύματα «Χαμόγελο του Παιδιού», «Καταφύγιο Αγάπης & Συμπαράστασης», «Γηροκομείο Αθηνών» και «Ηλιαχτίδα», για ένα χρόνο, σε μια συγκυρία που οι ανάγκες για τα συγκεκριμένα είδη παραμένουν ιδιαίτερα αυξημένες 

Περισσότερα

3# Καλή Υγεία & Ευημερία

Βεβαίωση Safe Restart για την OK! Anytime Markets Α.Ε.

Η OK! Anytime Markets Α.Ε. στο πλαίσιο της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και ακολουθώντας τις αυστηρές προδιαγραφές που εφαρμόζει, έλαβε την βεβαίωση Safe Restart από την TÜV HELLAS.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιθεώρηση από τον Φορέα Πιστοποίησης, όπως ορίζει η διαδικασία της νέας υπηρεσίας, και εν συνεχεία αξιολογήθηκε η συμμόρφωση της με τις προδιαγραφές ελέγχου για την πρόληψη μετάδοσης μεταδοτικών ασθενειών.

Ο έλεγχος Safe Restart πραγματοποιήθηκε με βάση τις Εθνικές Νομοθετικές Απαιτήσεις, τις Κατευθυντήριες Οδηγίες, καθώς και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας για την προστασία από αναπνευστική λοίμωξη από το νέο κορωνοϊό. Η πιστοποίηση δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αξιολογήσουν το επίπεδο εφαρμογής των απαιτούμενων ελέγχων για την πρόληψη  εξάπλωσης μεταδοτικών ασθενειών και είναι πλήρως συμβατή με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Με την ολοκλήρωσή του, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) εκδίδει Βεβαίωση Ελέγχου η οποία περιλαμβάνει τη συμμόρφωση με τις ανωτέρω προδιαγραφές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η OK! Anytime Markets A.E. αποδεικνύει έμπρακτα την εταιρική, κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα που τη διακατέχει και παραμένει αναλλοίωτο κομμάτι του DNA της. Στο ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19 εφάρμοσε στο έπακρο όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού, για τους πελάτες και για το προσωπικό της. Με την ίδια αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα συνεχίζει να τηρεί τα μέτρα για την προάσπιση της υγείας και της ασφάλειας όλων τόσο στο δίκτυο των καταστημάτων, στο Κέντρο Διανομής, όσο και στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας, με στόχο ένα ασφαλές μέλλον.

Περισσότερα
κουφώματα pvc τεχνοπαν

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΑΠΟΨΕΙΣ