Λουξ: Στήριξη της αποστολής Μεσολογγίου στις ΗΠΑ

Date:

Share post:

Τη στήριξή της στη διατήρηση των στενών δεσμών με τον απόδημο Ελληνισμό επέδειξε έμπρακτα για ακόμη μία φορά η Λουξ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, έχοντας συνεισφέρει οικονομικά στην πραγματοποίηση της αποστολής εκπροσώπων του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου στη Φλόριντα, των ΗΠΑ, στο πλαίσιο των εορτασμών της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Η αποστολή του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, με επικεφαλής το Δήμαρχο της πόλης Νικόλαο Καραπάνο, ταξίδευσε στο Τάρπον Σπρινγκς, στο «ελληνικό χωριό» της Φλόριντα, που μετρά σε αναλογία το μεγαλύτερο ελληνικό πληθυσμό ανά κάτοικο στην Αμερική, προκειμένου να παραστεί στο λαμπρό εορτασμό της εθνικής επετείου. Ως τιμώμενη πόλη φέτος, το Μεσολόγγι έδωσε το δυναμικό «παρών» στο Τάρπον Σπρινγκς, με τη βοήθεια της Λουξ, παριστάμενη στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, όπου ο δήμαρχος Μεσολογγίου προσκόμισε το ιερό λάβαρο της πόλης, το οποίο συνόδευε τιμητική φρουρά με την παραδοσιακή τοπική ενδυμασία των Αρματωμένων. Στους εορτασμούς, την ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ συμμετείχε και ο υπαρχηγός του ΓΕΝ Ιωάννης Παξιβανάκης.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της διατήρησης ισχυρών δεσμών του Ελληνισμού σε ολόκληρο τον κόσμο, η Λουξ στηρίζει σταθερά πρωτοβουλίες που ενισχύουν τη διατήρηση των ελληνικών παραδόσεων εντός και εκτός συνόρων, και την ιστορική συνέχεια της ελληνικής παρουσίας παγκοσμίως.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει με πράξεις αγάπης τα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρεία σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, καλύπτει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των γευμάτων για τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» 

Tα παιδιά ενημερώνονται για τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας, αλλά και για απλές, πρακτικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕΣ συγχαίρει τον Ε.E.Σ. για την προσφορά του

Το έργο του Ε.Ε.Σ. τίμησε η Βουλή των Ελλήνων με φωταγώγηση του κτιρίου με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).

Η Βίκος στήριξε το Athens Throwdown

Για τρεις συνεχόμενες ημέρες περισσότεροι από 1.280 αθλητές από όλο τον κόσμο διαγωνίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες αρένες.
Skip to content