Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Date:

Share post:

Στα παραμύθια υπάρχει η νεραϊδονονά. Στην πραγματική ζωή το Make-A-Wish (Κάνε- Μια- ΕυχήΕλλάδος).

Όταν εύχεσαι, ελπίζεις κι όταν ελπίζεις, παλεύεις.

Έχοντας αυτό σαν βασική αρχή το Make-A- Wish ( Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κάνει πραγματικότητα τις Ευχές παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες(παιδιά 3-18 ετών).
Πιστεύουμε ακράδαντα πως όταν ένα παιδί χάνει ένα σημαντικό κομμάτι από την ανεμελιά του, από την παιδικότητά του κι από το χαμόγελότου, μπαινοβγαίνοντας στα νοσοκομεία γιατί πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεια, πρέπει όλοι εμείς να κάνουμε κάτι για να του δώσουμε πίσω αυτό που έχει χάσει. Να του χαρίσουμε μερικές ξέγνοιαστες, χαρούμενες στιγμές, γεμάτες χαμόγελο που θα το βοηθήσουν να ξεχάσει για λίγο την πραγματικότητα και να ζήσει το παραμύθι του.
Θέλουμε να του δώσουμε κουράγιο, δύναμη και πάνω από όλα το πιο θαυματουργό φάρμακο που είναι η ελπίδα. Την ελπίδα για να παλέψει και να βγει νικητής.

Η 6η Μαρτίου του 1997 ήταν ημέρα ορόσημο για το Το Make-A- Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) , καθώς πραγματοποίησε την πρώτη του Ευχή. TοMake-A- Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει πάνω από 1400 Ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Με αξίες όπως το έντονο κίνητρο Προσφοράς, την Αφοσίωση, τη σωστή διαχείριση, τη πολιτική Ίσων Ευκαιριών, την Ακεραιότητα, την Εχεμύθειακαι τον Επαγγελματισμό επιθυμεί να συνεχίσει να με επιτυχία αυτό το έργο χαρίζοντας το χαμόγελο σε όλα τα παιδιά που πληρούν τα κριτήρια του Οργανισμού.

Αυτό που ζητάμε είναι να γίνεται αρωγοί σε αυτή μας την προσπάθεια.

Να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε, χαρά, χαμόγελο και ελπίδα στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε σαν νεράιδες των παραμυθιών να εκπληρώνουμε τις Ευχές των παιδιών με
σοβαρές ασθένειες.

Να βοηθήσετε κι εσείς να διώξουμε έστω και για λίγο το μαύρο σύννεφο από τη ζωή αυτών των παιδιών.

Γιατί όπως είπε και ο συγγραφέας του αιώνιου παιδιού, Πήτερ Παν, JamesMathewBarry:
« Αυτοί που φέρνουν τον ήλιο στη ζωή των άλλων, φωτίζουν εξίσου τη δική τους ύπαρξη.»

Η ΔΟΜΗ ΜΑΣ

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι μία Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Είναι από τις κορυφαίες, στο είδος της, ΜΚΟ στην Ελλάδα με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές ιδιωτών και εταιρειών, χωρίς να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση.

Τα Γραφεία μας

Το Make-A- Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει δύο γραφεία, ένα στην Αθήνα κι ένα στη Θεσσαλονίκη. Στα δύο αυτά γραφεία εργάζονται 10 άνθρωποι, οι οποίοι με άκρατο επαγγελματισμό και συνέπεια διασφαλίζουν την άρτια λειτουργία του οργανισμού ώστε να μπορεί να χαρίζει το χαμόγελο σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Πληροφορίες

Κεντρικό Γραφείο Γλυφάδας
Λ. Βουλιαγμένης & Καραϊσκάκη 23 Τ.Κ 16675
Τηλ. 210-9637660
Fax 210-9637774
email: info@makeawish.gr

ραφείο Θεσσαλονίκης
Καρατάσου 1, Τ.Κ 54626
Τηλ.2310-523978
Fax 2310-523979
email: thess@makeawish.gr

https://makeawish.gr/

Related articles

Τουρισμός: Ζητούμενο η ισορροπία ανάπτυξης και προστασίας της φύσης

Οι αρχές της αειφορίας αναφέρονται στις περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικο-πολιτιστικές πτυχές της τουριστικής ανάπτυξης και στόχος είναι η ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών διαστάσεων.

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει με πράξεις αγάπης τα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρεία σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, καλύπτει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των γευμάτων για τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» 

Tα παιδιά ενημερώνονται για τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας, αλλά και για απλές, πρακτικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕΣ συγχαίρει τον Ε.E.Σ. για την προσφορά του

Το έργο του Ε.Ε.Σ. τίμησε η Βουλή των Ελλήνων με φωταγώγηση του κτιρίου με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).
Skip to content