Maris Hotels: «Work with us», ανοιχτές Ημέρες Καριέρας

Date:

Share post:

Τα Maris Hotels του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά ανοίγουν τις πόρτες των Creta Maris (Κρήτη), Candia Maris (Κρήτη) και Santo Maris (Σαντορίνη), προσκαλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους στις Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα στο χώρο του ξενοδοχείου Candia Maris στην Ανδρέα Παπανδρέου 72 στο Γάζι, την Πέμπτη, 16/11 και την Παρασκευή, 17/11, 10.00-17.00.

Με κεντρικό μήνυμα «Work with Us», τα Maris Hotels διοργανώνουν τις Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα για την τουριστική περίοδο 2018, μια συνάντηση εργαζομένων και εργοδοτών που φιλοδοξεί να προσφέρει ευκαιρίες λαμπρής σταδιοδρομίας σε δεκάδες ενδιαφερόμενους στα τρία ξενοδοχεία του ομίλου Μεταξά. Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους υπεύθυνους του τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού του ομίλου, να ξεχωρίσουν και να γίνουν μέρος της ομάδας του Creta Maris Beach Resort, του Tui Magic Life Candia Maris στην Κρήτη, ή του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη.

Ταυτόχρονα, οι υποψήφιοι που αδυνατούν να προσέλθουν στη συνάντηση, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη διεύθυνση www.maris.gr και να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο hr@maris.gr με θέμα “CV Creta Maris” ή “CV Candia Maris”, ή “CV Santo Mais”, ανάλογα με το ξενοδοχείο για το οποίο ενδιαφέρονται.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά περίοδο και με στόχο την ανάπτυξη και προσφορά στην κοινωνία, τα Maris Hotels υπόσχονται προοπτικές εξέλιξης σε όλους τους υποψήφιους που θα συμπληρώσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τη δυνατή ομάδα των Maris Hotels, στην οποία ηγούνται οι κ.κ.: Διευθύνων Σύμβουλος «Maris Hotels», Ανδρέας Μεταξάς, Γενικός Διευθυντής «Creta Maris Beach Resort», Νίκος Βλασιάδης, Γενικός Διευθυντής «Tui Magic Life Candia Maris», Σεραφείμ Καρουζάκης, Γενικός Διευθυντής «Santo Maris Oia Luxury Suites &Spa», Μάνος Μπορμπουδάκης, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού «Maris Hotels», Σοφία Τσιούτρα.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μαγειρεύει για καλό σκοπό

300 μερίδες φαγητού για τους άστεγους του Δήμου Αθηναίων από τους εθελοντές της ΑΒ Βασιλόπουλος.

EUROCERT: Στο 1ο workshop του Sοcial Accountability International για το SA8000

Το πρότυπο SA 8000 είναι ένα διεθνές πρότυπο που εντάσσεται στον ευρύτερο τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Τετραπλή διάκριση στα Frozen Food Innovation Awards

Κάθε διάκριση αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της Μπαρμπα Στάθης να ηγείται των εξελίξεων του αγροδιατροφικού κλάδου, με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις.

1.750 δρομείς της METRO Running Team διένυσαν 7.200 χλμ για καλό σκοπό

Εργαζόμενοι της εταιρείας, μαζί με τις οικογένειές τους, συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα για καλό σκοπό.
Skip to content