Mars Hellas: Η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων είναι κάθε μέρα

Date:

Share post:

Με αφορμή την πρόσφατη Παγκόσμια Ημέρα Ζώων (ατις 4/10) η Mars Hellas συνεχίζει δυναμικά και διευρύνει την υλοποίηση δράσεων που στοχεύουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου κάθε μέρα του χρόνου.

Ειδικότερα, το 2017 η Mars Hellas πραγματοποίησε το πρώτο Pet Care Academy για την εκπαίδευση εργαζόμενων, συνεργατών και πελατών αναφορικά με τις ιδιαίτερες ανάγκες διατροφής και φροντίδας των σκύλων και των γατών. Παράλληλα, το συγκεκριμένο κοινό ενημερώθηκε και για την εξέλιξη της αντίστοιχης έρευνας που διεξάγει σταθερά η Mars σε παγκόσμιο επίπεδο στο Κέντρο για τη Διατροφή των Κατοικίδιων WALTHAM (που επίσης ανήκει στο τμήμα Petcare της Mars).

Με στόχο να κινητοποιήσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σωστή πρόληψη όσον αφορά την στοματική υγιεινή των σκύλων, τον Ιούνιο πραγματοποιήθηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά ο «Μήνας Στοματικής Φροντίδας Pedigree DentastixΤΜ», προσφέροντας δωρεάν στοματικό έλεγχο σε σκύλους, σε συνεργασία με πάνω από 300 κτηνίατρους σε όλη την Ελλάδα.

Τον Ιούνιο η Mars Hellas γιόρτασε και τον διεθνή θεσμό Take Your Dog To Work Week, δίνοντας στους εργαζόμενους της μια ακόμα ευκαιρία να φέρουν τα σκυλάκια τους στη δουλειά και στο πλαίσιο του pet friendly environment που έχει δημιουργήσει η εταιρεία, να απολαύσουν τα μοναδικά οφέλη που συνεπάγεται η παρουσία του αγαπημένου τους τετράποδου στον χώρο εργασίας.

Επίσης, στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας της με 49 καταφύγια κατοικίδιων ζώων σε όλη την Ελλάδα, η Mars Hellas προσέφερε φέτος πάνω από 140.000 μερίδες γευμάτων.

Τέλος, το 2017 αναβαθμίστηκε και το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree που πραγματοποιείται σταθερά από το 2011 προσφέροντας στήριξη σε καταφύγια και ιδιοκτήτες κατοικίδιων και έχει βοηθήσει συνολικά περισσότερους από 3.700 σκύλους να αποκτήσουν ένα ζεστό σπιτικό και απεριόριστη αγάπη.

Μέχρι το τέλος του έτους η Mars Hellas θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη δράση της για τη φροντίδα των κατοικιδίων, ενώ για το 2018 προγραμματίζεται ο εμπλουτισμός και η διεύρυνση των αντίστοιχων ενεργειών. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία στοχεύει να συμβάλλει περαιτέρω στη συνολική βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

The Hellenic Initiative: Το Venture Fair ενδυναμώνει τις startups στην Ελλάδα 

Από την ίδρυσή του, το 2015, το Venture Fair έχει προσφέρει σε 72 συνολικά startups ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Πρωτοβουλία του Nescafé στον Θερμαϊκό και νέο πρόγραμμα στην Εύβοια

H συνεργασία του καφέ Nescafé με τους οργανισμούς ΕΝΑΛΕΙΑ και Aegean Rebreath εστιάζει στις δράσεις συλλογής πλαστικών απορριμμάτων και ενημέρωσης.

Teleperformance Greece: Διάκριση στα Best Workplaces Hellas 2023

Η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.

ΕΕΣ: Μεγαλειώδης εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, η Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο.
Skip to content