Connect with us

10# Λιγότερες Ανισότητες

Μασούτης – ΜΕΒΓΑΛ: Συνεργασία με «αγάπης έργα» για τα παιδιά

Μασούτης και ΜΕΒΓΑΛ από τις 7 έως τις 27 Οκτωβρίου συνεργάζονται και υλοποιούν στα 331 καταστήματα της αλυσίδας τη δράση «Ένα για σένα, ένα για τα παιδιά».

Για κάθε ένα λίτρο φρέσκο γάλα ΜΕΒΓΑΛ που αγοράζουν οι καταναλωτές για το συγκεκριμένο διάστημα, ο Μασούτης και η ΜΕΒΓΑΛ προσφέρουν άλλο ένα λίτρο στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χαμόγελο του Παιδιού Θεσσαλονίκης, στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία,  στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων ΜΕΛΙΣΣΑ και στον παιδικό σταθμού του Σωματείου Οι Φίλοι του Παιδιού.

Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση μεταξύ των δύο εταιρειών αλλά και το γεγονός ότι μοιράζονται κοινές αξίες για τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς και τη στήριξη ευάλωτων συνανθρώπων μας δημιούργησαν την απαραίτητη βάση, ώστε να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους 

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10# Λιγότερες Ανισότητες

CU Open Room @Ρομάντσο: Νέοι αποκτούν το δικό τους Digital κανάλι

Το CU δημιούργησε το CU Open Room@Ρομάντσο, ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με σκοπό να δώσει σε νέους, την ευκαιρία να καλλιεργήσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες.

Οι 6 νικητές του CU Open Room@Ρομάντσο που αναδείχθηκαν μετά από διαγωνισμό θα ενισχύσουν τις γνώσεις τους δίπλα σε αναγνωρισμένους επαγγελματίες του digital χώρου, σε ειδικά σχεδιασμένα studios στον πολυχώρο του Ρομάντσο και θα δημιουργήσουν το δικό τους Digital κανάλι.

Στην διάρκεια της πορείας τους στο CU Open Room @Ρομάντσο, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν για 6 μήνες  σε ενότητες όπως  Video Editing, Post Production, Operations και Budget μέχρι τα πιο σημαντικά Marketing tips, Planning και Brand Strategy για να απογειώσουν το κανάλι τους. Σε ρόλο “tutors”, γνωστοί YouTubers, θα εκπαιδεύουν τους συμμετέχοντες μέσα από interactive sessions, στη διάρκεια των οποίων θα παρέχουν συμβουλές και tips από την προσωπική τους εμπειρία. 

Στον πολυχώρο του Ρομάντσο, έχουν διαμορφωθεί χώροι απολύτως εξοπλισμένοι για την παραγωγή περιεχομένου, καθώς και για την επεξεργασία και τελειοποίηση του περιεχομένου, τηρώντας πάντοτε τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας απέναντι στον COVID-19.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.vodafonecu.gr/cu-events/open-room/ .  Όσοι θέλουν να δουν την πορεία των συμμετεχόντων στο CU Open Room, θα πρέπει να συντονιστούν στα κανάλια του Vodafone CU. 

Περισσότερα

10# Λιγότερες Ανισότητες

EK: Δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ισότητας Φύλων

Το 2020 είναι ένα ξεχωριστό έτος, που σηματοδοτεί την 25η επέτειο της Διακήρυξης του Πεκίνου και της Πλατφόρμας Δράσης, ένα σημαντικό ορόσημο που αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για συζήτηση γύρω από τα επιτεύγματα και τις μελλοντικές προκλήσεις που αφορούν την προώθηση των δικαιωμάτων των κοριτσιών και των γυναικών και την ισότητα των φύλων. 

Ως εκ τούτου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πραγματοποιεί ευτό το διάστημα για πρώτη φορά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ισότητας των Φύλων, η οποία δίνει την απαραίτητη ώθηση στη μακροχρόνια μάχη για την ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα των φύλων, καθώς και μεγαλύτερη προβολή και αναγνώριση στην ενσωμάτωση της διάστασης του φύλου σε όλους τους τομείς πολιτικής. Οι περισσότερες επιτροπές που συμμετέχουν στην Εβδομάδα Ισότητας των Φύλων διοργανώνουν εκδηλώσεις τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου, ενώ ορισμένες άλλες θα εξετάσουν πτυχές ενσωμάτωσης της διάστασης του φύλου στους τομείς αρμοδιοτήτων τους αργότερα φέτος.

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ισότητας Φύλων, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 18.30-19.45 (ώρες Ελλάδας) η επιτροπή για τα Δικαιώματα των Γυναικών και την Ισότητα των Φύλων (FEMM) και η επιτροπή για τις Πολιτικές Ελευθερίες, Δικαιοσύνη και Εσωτερικές Υποθέσεις (LIBE) πραγματοποίησαν συζήτηση σχετικά με την Εμπορία και Διακίνηση Ανθρώπων, κατά την οποία οι ευρωβουλευτές θα αξιολογήσουν τα αποτελέσματα της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και μελλοντικούς τρόπους δράσης.

Παράλληλα, η ειδική επιτροπή για την Καταπολέμηση του Καρκίνου (BECA) θα παρέθεσε δημόσια ακρόαση την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 14:45-15:30 (ώρες Ελλάδας) με θέμα «Καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού: Προκλήσεις και Ευκαιρίες». 

Περισσότερα

10# Λιγότερες Ανισότητες

Playmobile: Οι μύθοι του Αισώπου στο Play & Give

Το πρόγραμμα PLAΥMOBIL Play & Give επιστρέφει για 9η χρονιά για να προσφέρει χαρά σε μικρούς και μεγαλύτερους φίλους αλλά και για να συμβάλλει στο έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η PLAYMOBIL επιλέγει κάθε χρόνο για το πρόγραμμα και μια ξεχωριστή θεματική που συνδυάζει, το παιχνίδι, την ψυχαγωγία και τις αξίες. Αυτή τη χρονιά, δίνει τέλος σε μια αναμονή 25 αιώνων και φέρνει «στη ζωή» τους μύθους του Αισώπου στη μορφή των αναγνωρίσιμων αγαπημένων φιγούρων της!

Οι μύθοι του Αισώπου, έχουν μεγαλώσει αμέτρητες γενιές προσφέροντας μια σειρά από χρήσιμα ηθικά διδάγματα που βοηθούν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα  των παιδιών αλλά και της αντίληψης τους για τον κόσμο. Η νέα σειρά της PLAYMOBIL έχει σκοπό να κάνει αυτούς τους μύθους μια πιο ζωντανή εμπειρία και να συνδυάσει τη διαπαιδαγώγηση με τη γνωριμία της αρχαίας μας κληρονομιάς.

12 διαφορετικά ζωάκια PLAYMOBIL αποκτούν ανθρωπόμορφα χαρακτηριστικά για να διδάξουν μέσα από το παιχνίδι την ευγνωμοσύνη, την εμπιστοσύνη, τη φιλία και άλλες αξίες με απλό και κατανοητό τρόπο.

Στο κουτί του PLAYMOBIL Play & Give: Μύθοι του Αισώπου περιλαμβάνεται ένα βιβλίο 32 σελίδων με 7 μύθους, που θα βοηθήσει τους γονείς και τα παιδιά τους να αναπαραστήσουν τις γνωστές αλληγορίες του Αίσωπου, όπως: 

  • Ο λαγός και η χελώνα
  • Το λιοντάρι και ποντίκι
  • Ο ψεύτης βοσκός
  • Ο Μυλωνάς, ο γιος του και ο γάιδαρος
  • Η αλεπού και τα σταφύλια
  • Ο κόρακας και η αλεπού
  • Ο γάιδαρος που κουβαλούσε αλάτι

Το φετινό PLAYMOBIL Play & Give, είναι ένα συλλεκτικό σετ και όπως κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του θα διατεθεί για την ενίσχυση του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».  Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα και το βιβλίο του PLAYMOBIL Play & Give μπορείτε να βρείτε στο https://www.playmobil.gr και στην κοινότητα της PLAYMOBIL στο Facebook https://www.facebook.com/PlaymobilHellas. Όπως κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Περισσότερα
κουφώματα pvc τεχνοπαν

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΑΠΟΨΕΙΣ