Μαθιός Πυρίμαχα: Επενδύει στην ασφάλεια των εργαζομένων

Date:

Share post:

Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της ολοκλήρωσε πρόσφατα η Μαθιός Πυρίμαχα Α.Ε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ολοκληρώθηκε προ ολίγων μηνών η διαδικασία ανανέωσης έως και το 2019 του διεθνώς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού για την Ασφάλεια του προσωπικού στο χώρο των Κατασκευών τύπου SCC** (Safety Checklist for Contractors, version 2011) της Μαθιός Πυρίμαχα ΑΕ.

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε για πρώτη φορά την 01 Απριλίου 2010 από τον Γερμανικό οργανισμό Kiwa International Cert GmbH και είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που κατέχει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση.

Είναι η απαιτητικότερη πιστοποίηση παγκοσμίως στον τομέα των κατασκευών, σύμφωνα με την ανακοίνωση ενώ αποτελεί και απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάληψη έργων σε Διυλιστήρια και Ενεργειακά Εργοστάσια στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.