Μαθιός Πυρίμαχα: Επενδύει στην ασφάλεια των εργαζομένων

Date:

Share post:

Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της ολοκλήρωσε πρόσφατα η Μαθιός Πυρίμαχα Α.Ε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ολοκληρώθηκε προ ολίγων μηνών η διαδικασία ανανέωσης έως και το 2019 του διεθνώς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού για την Ασφάλεια του προσωπικού στο χώρο των Κατασκευών τύπου SCC** (Safety Checklist for Contractors, version 2011) της Μαθιός Πυρίμαχα ΑΕ.

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε για πρώτη φορά την 01 Απριλίου 2010 από τον Γερμανικό οργανισμό Kiwa International Cert GmbH και είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που κατέχει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση.

Είναι η απαιτητικότερη πιστοποίηση παγκοσμίως στον τομέα των κατασκευών, σύμφωνα με την ανακοίνωση ενώ αποτελεί και απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάληψη έργων σε Διυλιστήρια και Ενεργειακά Εργοστάσια στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Aυλαία για τις δράσεις του TrophyΤροφή 2023

Το εγχείρημα TrophyΤροφή, διαμορφώνει μια συνολική πρόταση αξίας για ολόκληρο το ελληνικό οικοσύστημα της αγροδιατροφικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

H Βίκος Α.Ε. στο Run Together Athens

Η συμμετοχή της εταιρείας Βίκος στο Run Together Athens, εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας».

Eurolife FFH:  Στήριξε το φεστιβάλ του «Μαζί για το Παιδί»

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δράσεις κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, συγκεντρώνοντας μεγάλη συμμετοχή, ήταν το Εργαστήριο Κηπουρικής της Eurolife FFH.

Δήμος Αθηναίων: Νάσος Δάφνης, City Walls, Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα

Παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα εννέα (9) πρωτότυπα έργα της σειράς City Walls του του ελληνοαμερικανού καλλιτέχνη Νάσου Δάφνη.
Skip to content