Connect with us

16# Ειρήνη, Δικαιοσύνη & Ισχυροί Θεσμοί

Με σύνθημα «Ελλάδα Μπορείς» η αποστολή στο Τόκυο

Τους 23 αθλητές και αθλήτριες που πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες  βράβευσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή της, η οποία είχε ατμόσφαιρα προσμονής και ελπίδας για το Τόκυο 2020.

H εκδήλωση έγινε στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ, παρουσία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμένου, του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO και Προέδρου της «Ελπίδας» Μαριάννας Βαρδινογιάννη και πολλών προσωπικοτήτων του αθλητικού, πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου.

Παράλληλα με τους αθλητές και τις αθλήτριες, η Ολυμπιακή Επιτροπή τίμησε με το αριστείο «Δημήτριος Βικέλας» τη χορογράφο της Τελετής Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας από το 2008 Άρτεμις Ιγνατίου και τον Γιώργο Ανδρεάδη της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας  για την προσφορά τους στη διάδοση του ολυμπισμού.

Οι αθλητές και αθλήτριες που βραβεύτηκαν ήταν οι : Μίλτο Τεντόγλου, Βούλα Παπαχρήστου, Νικόλ Κυριακοπούλου, Κατερίνα Στεφανίδη, Ανδρέα Βαζαίο, Αννα Ντουντουνάκη, Απόστολο Χρήστου, Κριστιάν Γκολομέεφ, Γιάννη Γεωργαράκη, Απόστολο Παπαστάμο, Νίκο Μαυρομμάτη, Μαρία Πρεβολαράκη, Πολυχρόνη Τζωρτζάκης Μαρία Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου, Παναγιώτη Μάντη, Παύλο Καγιαλή και Γιάννη Μιτάκη. Επίσης βραβεύτηκαν όσοι κατέκτησαν μετάλλια στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που φιλοξενήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι στο Μινσκ της Λευκορωσίας και συγκεκριμένα οι Αννα Κορακάκη, Ελένη Χατζηλιάδου, Χρήστος Βολικάκης, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Σάββας Καρακιζίδης, Γιώργος Αζωίδης και Κώστας Δουβαλίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  τιμήθηκαν και οι εταιρίες που υποστηρίζουν την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ως Χορηγοί ενώ πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΕΟΕ.

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16# Ειρήνη, Δικαιοσύνη & Ισχυροί Θεσμοί

Πιστοποίηση ISO 27001 για την Kaspersky

Η Kaspersky, παγκόσμια εταιρεία με ηγετικό ρόλο στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, έχει αποσπάσει πιστοποίηση ISO/IEC 27001:2013, το διεθνές πρότυπο που αποτυπώνει τις καλύτερες πρακτικές για τη διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων ασφάλειας.

Η πιστοποίηση, η οποία εκδίδεται από την TÜV AUSTRIA, επιβεβαιώνει πως τα συστήματα ασφαλείας δεδομένων της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του Kaspersky Security Network, ανταποκρίνονται στις βέλτιστες πρακτικές της αγοράς. 

Το ISO/IEC 27001 είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο πρότυπο ασφάλειας πληροφοριών, το οποίο σχεδιάστηκε και δημοσιεύθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), τη μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη εθελοντικών διεθνών προτύπων. Περιλαμβάνει απαιτήσεις για τον τρόπο υλοποίησης, παρακολούθησης, διατήρησης και συνεχούς βελτίωσης ενός Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ISMS) στο πλαίσιο ενός οργανισμού και των επιχειρηματικών του αναγκών. Η συμμόρφωση με αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο αποτελεί κομβικό σημείο στην προσέγγιση της Kaspersky για την εφαρμογή και τη διαχείριση της ασφάλειας πληροφοριών, καθώς αποδεικνύει την πληρότητα και την αυστηρότητα των ελέγχων ασφαλείας, ενώ παρέχει στους πελάτες κι ένα επιπρόσθετο επίπεδο αξιοπιστίας.

Η πιστοποίηση επικυρώθηκε μετά από αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε από τον ανεξάρτητο οργανισμό πιστοποίησης TÜV AUSTRIA. Κάλυψε τα συστήματα διαχείρισης κατά την παράδοση κακόβουλων και ύποπτων αρχείων χρησιμοποιώντας την υποδομή Kaspersky Security Network (KSN), όπως επίσης και την ασφαλή αποθήκευση και πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία στο Distributed File System (KLDFS) της εταιρείας. Αυτό περιλαμβάνει τα κέντρα δεδομένων της εταιρείας στη Ζυρίχη, τη Φρανκφούρτη, το Τορόντο και τη Μόσχα.

«Η λήψη της πιστοποίησης ISO 27001 είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για την Kaspersky που αποδεικνύει στους πελάτες και στους συνεργάτες μας ότι η εταιρεία θέτει σε προτεραιότητα τους ελέγχους διαχείρισης ασφάλειας, όπως επίσης καταδεικνύει πως η προσέγγιση μας στην ασφάλεια πληροφοριών επαληθεύθηκε με επιτυχία. Ο αυστηρός έλεγχος που διεξάγεται για την πιστοποίηση επιβεβαιώνει ότι δεσμευόμαστε για τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας δεδομένων και σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα στις προσπάθειες μας να προβάλουμε τη διαφάνεια της εταιρείας», δήλωσε ο Andrey Evdokimov, Chief Information Security Officer στην Kaspersky.

«H TÜV AUSTRIA στοχεύει στην προστασία της κοινωνίας και των επιχειρήσεων από διάφορους κινδύνους πάσης φύσεως. Καθώς η ψηφιοποίηση είναι η κυρίαρχη τάση των παγκόσμιων εξελίξεων, δημιουργεί τόσο σημαντικές ευκαιρίες όσο και μεγάλους κινδύνους, από τη στιγμή που οι δημόσιες και/ ή οι ιδιωτικές πληροφορίες μπορούν να χαθούν ή να καταστραφούν. Επομένως, εκτιμούμε ιδιαιτέρως πως ένας σημαντικός παίκτης της παγκόσμιας αγοράς όπως η Kaspersky αποδεικνύει τη δέσμευση της, ακολουθώντας τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα για τη διαχείριση της ασφάλειας πληροφοριών», σχολίασε ο Detlev Henze, επικεφαλής του TÜV AUSTRIA Group’s TÜV TRUST IT GmbH. 

Περισσότερα

16# Ειρήνη, Δικαιοσύνη & Ισχυροί Θεσμοί

ΕΕΔΑ: Σεμινάρια για τα δικαιώματα του ανθρώπου

Η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) εκπληρώνοντας την αποστολή της να αναπτύσσει πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα σεβασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου και την καλλιέργειά τους στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού συστήματος, υπενθυμίζει ότι η εκπαίδευση στα δικαιώματα του ανθρώπου συνιστά από μόνη της θεμελιώδες δικαίωμα και διοργανώνει τον Β΄ Κύκλο Σεμιναρίων με θέμα «Εκπαίδευση στα Δικαιώματα του Ανθρώπου».

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια καλύπτουν μεγάλο εύρος κρίσιμων θεμάτων που άπτονται των δικαιωμάτων του ανθρώπου και απευθύνονται στο ευρύτερο κοινό.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60, Αθήνα) και ώρες 16:00-18:00.

Επισυνάπτεται πρόγραμμα του Β΄ Κύκλου Σεμιναρίων και αφίσα του 9ου Σεμιναρίου.

Περισσότερα

16# Ειρήνη, Δικαιοσύνη & Ισχυροί Θεσμοί

Στο πλαίσιο προγράμματος ΕΚΕ η καμπάνια “Ελλάδα Μπορείς”

Στο πλαίσιο προγράμματος CSR η Hill+Knowlton Reputation Strategists και η GOD – Re-Inventing Communications in the Digital Age, ανέλαβαν μαζί Pro Bono την δημιουργία της τηλεοπτικής Καμπάνιας Ελλάδα Μπορείς με τον Σάκη Ρουβά – Master of Ceremonies, τους Ολυμπιονίκες Λευτέρη Πετρούνια, Σπύρο Γιαννιώτη, Άννα Κορακάκη, Κατερίνα Στεφανίδη, Παναγιώτη Μάντη, Παύλο Καγιαλή και την Έλενα Παπαρίζου.

Οι εταιρείες ανέλαβαν επίσης την οργάνωση του β’ σκέλους της τελετής παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην επιτροπή του Tokyo 2020.

Η τελετή θα ολοκληρωθεί με μια γιορτή όπου όλοι μαζί θα φωνάξουμε «Ελλάδα Μπορείς» και θα ακολουθήσει συναυλία του Σάκη Ρούβα και της Έλενας Παπαρίζου.

 

Περισσότερα
Test

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΑΠΟΨΕΙΣ