Connect with us

3# Καλή Υγεία & Ευημερία

Μεγάλη προσφορά του ΕΕΑ στην ΕΛΑΣ, υλικού που μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές

Σε μία συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση, αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, υλοποίησε τη δέσμευσή της για την έμπρακτη στήριξη της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτέρη Οικονόμου.

Τη Δευτέρα 25/11/2019, οι εκπρόσωποι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας παρέδωσαν στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ εκατοντάδες ειδικούς αιμοστατικούς επιδέσμους, υλικό που μπορεί να σώσει τις ζωές πολιτών ή αστυνομικών.

Πρόκειται για μία προσφορά του Ε.Ε.Α. στην Ελληνική Αστυνομία, ως αναγνώριση της προσπάθειάς της για τη διατήρηση της τάξης και της προστασίας της ζωής και της περιουσίας πολιτών και επαγγελματιών.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας ως απαραίτητη προϋπόθεση για την άσκηση του επιχειρείν, εξήρε την προσπάθεια των αστυνομικών –και ειδικά της Ομάδας ΔΙΑΣ- στην αντιμετώπιση του εγκλήματος και των παραβατικών πράξεων που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και καταστρέφουν καταστήματα και επιχειρήσεις, ενώ χαρακτήρισε συμβολική την προσφορά του Επιμελητηρίου. Όπως υπογράμμισε ο κ. Χατζηθεοδοσίου, στους δεκάδες άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και στα επιτελικά στελέχη της Αστυνομίας που ήταν παρόντα, η αρωγή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου προς την ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχιστεί με την προσφορά οποιουδήποτε υλικού κριθεί αναγκαίο για την ενίσχυση της. Παράλληλα αναφέρθηκε και στη συνεργασία του Ε.Ε.Α. με τον Πρόεδρο του σωματείου Ειδικών Φρουρών κ. Β. Ντούμα και τον Γενικό Γραμματέα κ. Σ. Μαυροειδάκο, καθώς μετά από συνεννόηση μαζί τους, αποφασίσθηκε να προσφερθούν σε αυτή τη χρονική στιγμή οι ειδικοί αιμοστατικοί επίδεσμοι. Παράλληλα, ο κ. Χατζηθεοδοσίου ανακοίνωσε στους αστυνομικούς ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την απονομή των βραβείων Ε.Ε.Α. που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/11, μεταξύ των ειδικών βραβεύσεων θα τιμηθεί και ένας αστυνομικός που προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες στη μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι, τονίζοντας ότι στο πρόσωπό του το Επιμελητήριο θα τιμήσει την Ελληνική Αστυνομία. Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. εξέφρασε την ευχή η προσφορά του Επιμελητηρίου προς την ΕΛ.ΑΣ. να βρει μιμητές.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτέρης Οικονόμου, ευχαρίστησε τον κ. Χατζηθεοδοσίου για την μεγάλη προσφορά του Επιμελητηρίου και μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχαριστίες του Υπουργού κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Όπως είπε ο κ.

Οικονόμου, η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας.

Τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. συνόδευσαν στον όρχο της Ομάδας ΔΙΑΣ, όπου και έγινε η παράδοση του υλικού, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. Συγκεκριμένα ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Β΄Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Κογιουμτσής, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Παντελής, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Ζηκόπουλος και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Γιάννης Βαφειαδάκης από τη Δ.Ε. του Επιμελητηρίου, ενώ από το Δ.Σ. παραβρέθηκαν ο κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, ο κ. Ιωάννης Δημοθεόδωρος, ο κ. Αθανάσιος Λιάγκας, ο κ. Θεόδωρος Μάλλιος και ο κ. Χρήστος Κοντούρης.

Τις ευχαριστίες των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ προς το Ε.Ε.Α. μετέφερε στην αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου ο Πρόεδρος του σωματείου των Ειδικών Φρουρών κ. Βασίλης Ντούμας, τονίζοντας τη σημαντικότητα της προσφοράς καθώς, όπως εξήγησε, ο κάθε αιμοστατικός επίδεσμος μπορεί να σώσει τη ζωή ενός τραυματία πολίτη ή ενός αστυνομικού.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10# Λιγότερες Ανισότητες

ΙΑΣΩ Παίδων: Εμβόλιο γρίπης σε περισσότερα από 350 παιδιά και ενήλικες από ΜΚΟ

Με αφορμή  την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού και στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας», διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό επισκέφτηκε τους οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Κιβωτός του Κόσμου», «Παιδικό Χωριό SOS Βάρης», «Γιατροί του Κόσμου» και «Η Καρδιά του Παιδιού» και εμβολίασαν μικρούς και μεγάλους, εξασφαλίζοντας έναν υγιή χειμώνα. Για ακόμη μία φορά, θαυμάσαμε τη γενναιότητα και τον αυθορμητισμό των παιδιών, τα ζεστά τους χαμόγελα καθώς και τα πολλά φιλιά που μας μοίρασαν. Η αποστολή του ΙΑΣΩ Παίδων συνεχίζεται για ακόμα περισσότερα υγιή παιδιά και άπειρα χαμόγελα.
Από αριστερά: οι κ.κ. Ιωάννα Ρέντη, Assistant Product Manager ΙΑΣΩ, Γιάννης, Αγγουριδάκης, Παιδίατρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Νάνσυ Χριστοπούλου, Head of Marketing IASO Children’s Hospital and Communication of IASO Group
Στο ΙΑΣΩ Παίδων, τη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη παιδιατρική κλινική στην Ελλάδα, είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί, με ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και θεραπεία. Το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις είναι, 24 ώρες το 24ωρο, εδώ, για να προσφέρουν στο παιδί σας την τρυφερή φροντίδα που έχει ανάγκη.

Από αριστερά: οι κ.κ. Σοφία Πανούση, Συντονίστρια Επικοινωνίας & Εύρεσης Πόρων για το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, Νάνσυ Χριστοπούλου, Head of Marketing IASO Children’s Hospital and Communication of IASO Group, Ιωάννα Ρέντη, Assistant Product Manager ΙΑΣΩ, Έλσα Σταθοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εύρεσης Πόρων για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Περισσότερα

10# Λιγότερες Ανισότητες

Συνεργασία της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Αρεταίειου Νοσοκομείου με την ΗOPEgenesis

Η ΗOPEgenesis συνεργάζεται με την Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Αρεταίειου Νοσοκομείου. Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στο Μικρό Αμφιθέατρο του Αρεταίειου Νοσοκομείου, ο Καθηγητής Νικόλαος Βλάχος, Διευθυντής της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Αρεταίειου Νοσοκομείου και ο Πρόεδρος της HOPEgenesis Δρ. Στέφανος Χανδακάς επισφράγισαν την επιστημονική αυτή συνεργασία, η οποία αποτελεί ένα σύγχρονο μοντέλο σύμπραξης δημοσίου, ιδιωτικού και μη κερδοσκοπικού τομέα για την έμπρακτη αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Στέφανος Χανδακάς, Γεώργιος Κρεατσάς, Νικόλαος Βλάχος

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Δρ. Νικόλαος Βλάχος ανέφερε: «Με πολλή χαρά εγκαινιάζουμε τη συνεργασία της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής  Κλινικής του Αρεταίειου Nοσοκομείου με την HOPEgenesis. Πιστεύουμε ότι η κλινική μας με τις δυνατότητες που διαθέτει τόσο σε έμψυχο υλικό, όσο και σε υποδομές μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος που, κατά τη γνώμη μας, αποτελεί μια βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας».  Ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς τόνισε: «Η επιστημονική αυτή συνεργασία θα αποφέρει μετρήσιμα αποτελέσματα, αναστρέφοντας σταδιακά το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και αυξάνοντας τις γεννήσεις στην Ελλάδα. Μαζί με την Πανεπιστημιακή Γυναικολογική Κλινική του Αρεταίειου Νοσοκομείου προσδοκούμε να μεγαλώσουμε την Ελλάδα».
 

Περισσότερα

10# Λιγότερες Ανισότητες

Το ArGOODaki στηρίζει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

To ArGOODaki επιστρέφει για 18η συνεχόμενη χρονιά & φέτος τα Χριστούγεννα, στηρίζει το σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ προσφέροντας τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών σίτισης και εκπαίδευσης παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, σε έξι παραρτήματά της σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, το ArGOODaki θα παρέχει υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την υποστήριξη των θεραπευτικών Προγραμμάτων της ΕΛΕΠΑΠ στις εγκαταστάσεις της πανελλαδικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο αλλά και εξοπλισμού που θα συμβάλει στην κάλυψη των αναγκών σίτισης των 200 παιδιών στο Κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας.

Εδώ και 18 χρόνια, το ArGOODaki των Goody’s Burger House, είναι ο πιο καταξιωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα, έχοντας βοηθήσει περισσότερα από 20.000 παιδιά, ενώ η συνολική προσφορά του ξεπερνά τα 4.000.000€ σε 15 ολοκληρωμένα έργα.

Η κα Μαριάννα Μόσχου, Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ επεσήμανε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε ξανά στην οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ το ArGOODAki των Goody’s Burger House. Στην ΕΛΕΠΑΠ, 82 χρόνια τώρα προσφέρουμε υπηρεσίες ολοκληρωμένης αποκατάστασης , καθημερινά σε περισσότερα από 1.000, βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία σε όλη την Ελλάδα. Με την πολύτιμη συνδρομή του ArGOODaki, θα καλυφθούν βασικές ανάγκες των Κέντρων της ΕΛΕΠΑΠ πανελλαδικά, ενισχύοντας τη λειτουργία των εκπαιδευτικών , αποκαταστασιακών προγραμμάτων της και εξασφαλίζοντας απαραίτητο εξοπλισμό σίτισης».

Ο κος Γιώργος Λαγός, Group Brand Manager των Goodys Burger House ανέφερε σχετικά: «Στα Goodys Burger House, εδώ και 18 χρόνια κάνουμε πράξη με συνέπεια τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Οι καμπάνιες ευαισθητοποίησης του θεσμού ArGOODaki αποδεικνύουν διαχρονικά ότι η κοινωνική προσφορά ενώνει χιλιάδες καταναλωτές σε έναν κοινό σκοπό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέτος, το ArGOODaki γίνεται ένα με τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και τις οικογένειές τους σε όλη την Ελλάδα, μεριμνώντας για τις θεραπείες ,την εκπαίδευση και τη σίτισή τους. Σας καλούμε να στηρίξετε και εσείς τη φετινή εκστρατεία αγάπης και να ενισχύσετε το ArGOODaki για μία ακόμη χρονιά.»

Σχετική ανακοίνωση της εταιρείας καταλήγει στη σημείωση ότι μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε έμπρακτα στη φετινή εκστρατεία επιλέγοντας τα γεύματα ArGOODaki στα Goodys Burger House.

Περισσότερα

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ