Το MILKO στηρίζει το μπάσκετ με δράσεις σε όλη την Ελλάδα

Date:

Share post:

Τα MILKO τουρνουά 3Χ3 συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα. Ταξιδεύοντας σε πόλεις, χωριά, δήμους και πλατείες, δίνουν χαρά στα παιδιά, στα οποία διδάσκουν την ευγενή άμιλα.

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν αγώνες στη Θήβα και στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, στις 11 και 12 Νοεμβρίου έχουν προγραμματιστεί δράσεις στην Αργυρούπολη και η αυλαία για φέτος πέφτει το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου στη Νέα Σμύρνη.

Από τις 9 Σεπτεμβρίου που ξεκίνησε η δεύτερη φάση της φετινής διοργάνωσης μέχρι τώρα, τα MILKO Τουρνουά 3X3, που διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, έχουν ταξιδέψει σε 11 πόλεις, με τις συμμετοχές να πλησιάζουν συνολικά τις 4.500.

Στο τέλος των τουρνουά θα αναδειχτούν, μεταξύ των νικητών της δεύτερης φάσης, 22 τυχεροί οι οποίοι θα κερδίσουν υπογεγραμμένες φανέλες από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σημειώνεται ότι οι αθλητικές δράσεις του MILKO εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιεί η ΔΕΛΤΑ.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

PepsiCo: Δεντροφύτευση στους Θρακομακεδόνες από τη Green Team Hellas

Με τις εθελοντικές της δράσεις η Green Team της PepsiCo Hellas κάνει πράξη την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 
Skip to content