Μisko: Συνεργασία με Love van

Date:

Share post:

Μέσα από μία συνεργασία αγάπης και αλληλεγγύης, η MISKO έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την ομάδα “The Love Van” προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των γευμάτων που ετοιμάζει η “Αυτοδιαχειριζόμενη Κοινωνική Κουζίνα Μοναστηράκι” για περισσότερους από 200 άστεγους συμπολίτες μας.

Το “The Love Van” είναι μια ιδέα που γεννήθηκε από τον αθλητή Λευτέρη Παρασκευά μετά την εθελοντική του συνεισφορά στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι.

Οι πρώτες δράσεις ξεκίνησαν με αφορμή το 1ο lockdown λόγω της πανδημίας και σκοπός της ομάδας είναι να προσφέρει βοήθεια όπου υπάρχει άμεση ανάγκη, στο περιβάλλον, στους συνανθρώπους, σε έκτακτα περιστατικά. Ανάμεσα στις δράσεις αυτές είναι η παροχή βοήθειας μεταφέροντας τρόφιμα και φάρμακα σε ευπαθείς ομάδες, η παράδοση βρεφικών προϊόντων περιποίησης και ρουχισμού στον Ξενώνα Βρεφών SOS (Παιδικά Χωριά SOS) & στο Αναρρωτήριο Πεντέλης, ο καθαρισμός περιοχών, καθώς και η σίτιση και διανομή ρουχισμού σε αστέγους στο κέντρο της Αθήνας σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα “Αυτοσχέδια Κοινωνική Κουζίνα Μοναστηράκι”.

Και το 2021, η MISKO αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας και τους προσφέρει ουσιαστική στήριξη με σκοπό να καλυτερεύσει τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Επανεκκίνηση του φράγματος Τσικαλαριού στη Νάξο

Η κατασκευή του φράγματος είχε ξεκινήσει πριν από μια δεκαετία αλλά έχουν διακοπεί οι εργασίες λόγω γεωλογικών και αρχαιολογικών προβλημάτων.

Δράση για την εξάλειψη του αποκλεισμού και του εκφοβισμού στο διαδίκτυο

Η εμπλοκή σε εκφοβισμό, είτε ως θύμα είτε ως θύτης, μπορεί να έχει μόνιμο αντίκτυπο στην υγεία και την κοινωνική ευημερία ενός ατόμου. 

«Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία»

Tο πρόγραμμα διανύει την έβδομη χρονιά εφαρμογής του και θα υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου δια ζώσης, με επιμορφωτικά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς, με περιπάτους καθώς και με ξεναγήσεις μαθητικών ομάδων.

ΒASF: Η εταιρεία αγροτεχνολογίας Solmeyea νικήτρια του διαγωνισμού καινοτομίας 

Ο διαγωνισμός καινοτομίας Innovation Hub 2022 απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις και νέους ερευνητές επιβραβεύοντας ιδέες πράσινης ανάπτυξης.