Μisko: Συνεργασία με Love van

Date:

Share post:

Μέσα από μία συνεργασία αγάπης και αλληλεγγύης, η MISKO έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την ομάδα “The Love Van” προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των γευμάτων που ετοιμάζει η “Αυτοδιαχειριζόμενη Κοινωνική Κουζίνα Μοναστηράκι” για περισσότερους από 200 άστεγους συμπολίτες μας.

Το “The Love Van” είναι μια ιδέα που γεννήθηκε από τον αθλητή Λευτέρη Παρασκευά μετά την εθελοντική του συνεισφορά στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι.

Οι πρώτες δράσεις ξεκίνησαν με αφορμή το 1ο lockdown λόγω της πανδημίας και σκοπός της ομάδας είναι να προσφέρει βοήθεια όπου υπάρχει άμεση ανάγκη, στο περιβάλλον, στους συνανθρώπους, σε έκτακτα περιστατικά. Ανάμεσα στις δράσεις αυτές είναι η παροχή βοήθειας μεταφέροντας τρόφιμα και φάρμακα σε ευπαθείς ομάδες, η παράδοση βρεφικών προϊόντων περιποίησης και ρουχισμού στον Ξενώνα Βρεφών SOS (Παιδικά Χωριά SOS) & στο Αναρρωτήριο Πεντέλης, ο καθαρισμός περιοχών, καθώς και η σίτιση και διανομή ρουχισμού σε αστέγους στο κέντρο της Αθήνας σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα “Αυτοσχέδια Κοινωνική Κουζίνα Μοναστηράκι”.

Και το 2021, η MISKO αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας και τους προσφέρει ουσιαστική στήριξη με σκοπό να καλυτερεύσει τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

ACS: Ετήσια πιστοποίηση βιωσιμότητας με χάλκινο μετάλλιο EcoVadis 

Η Ecovadis βαθμολογεί την απόδοση αξιολογώντας τις πολιτικές, τις ενέργειες και τα αποτελέσματα μιας εταιρείας, καθώς και στοιχεία από τρίτους επαγγελματίες και εξωτερικούς εμπλεκόμενους.

ΕΥΡΗΚΑ: Δωρεές αξίας 150.000 ευρώ μέσα στο 2022

Η εκστρατεία του Ομίλου ΕΥΡΗΚΑ και της ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ ξεκίνησε στις αρχές του 2022, με την προσφορά αντιβακτηριδιακών-απολυμαντικών προϊόντων αξίας 50.000 ευρώ στους πολίτες της Ουκρανίας.

EEΣ: Είδη πρώτης ανάγκης σε νοικοκυριά του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Η δράση αναπτύχθηκε από κλιμάκια του ΕΕΣ στελεχωμένα από κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντικό δυναμικό του Οργανισμού.

Greek – Ukrainian Startups Gateway

Στόχος του προγράμματος Greek-Ukrainian StartUp Gateway είναι να προσφέρει προσωρινή μετεγκατάσταση σε ουκρανικές start-ups και στους εργαζόμενούς τους (όπως και στις οικογένειές τους).