MyPlanet: Δενδροφύτευση 1.000 δένδρων σε συνεργασία με τη we4all 

Date:

Share post:

Το ΜyPlanet της εταιρείας ROLCO, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προσφοράς και αλληλεγγύης, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την προσήλωσή τoυ στην προστασία του περιβάλλοντος συμβάλλοντας, σε συνεργασία με τη we4all και την Επιτροπή Βιώσιμο Περιβάλλον του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, στην αναδάσωση περιοχής στο Ντράφι Αττικής, που επλήγη σημαντικά από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2022. 

Η δενδροφύτευση, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, κοντά στις οδούς Θεμιστοκλέους και Τιμολέοντος, με σκοπό τη σταδιακή αποκατάσταση του φυσικού κάλλους και της βιοποικιλότητας της ευρύτερης περιοχής, υπενθυμίζοντας σε όλους μας πως αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας και οφείλουμε να θεραπεύουμε τις πληγές του. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν πάνω από 200 εθελοντές φίλοι του brand, πιστοί υποστηρικτές της we4all, καθώς και δεκάδες πολίτες όλων των ηλικιών, που από τις 12:00 το μεσημέρι και για 2,5 ώρες φύτευσαν περισσότερα από 1.000 δένδρα και δενδρύλλια, όπως χαρουπιές, βελανιδιές και κυπαρίσσια.

Στην ενέργεια συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος στήριξε με την παρουσία του την πρωτοβουλία μεταφέροντας με ενσυναίσθηση και ευθύνη ένα ισχυρό μήνυμα για έναν πιο πράσινο και περιβαλλοντικά βιώσιμο κόσμο. 

Σχετικά με τη δενδροφύτευση, ο Marketing Director της Rolco, Aλέξανδρος Δελλασούδας, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά, που σε συνεργασία με τη we4all διοργανώνουμε μια τόσο σημαντική δράση, που στόχο έχει να προσφέρει πνεύμονες πρασίνου και ζωής σε μια περιοχή που επλήγη σημαντικά το καλοκαίρι που μας πέρασε. Το MyPlanet είναι ένα προϊόν που από το 2008 προσπαθεί να μεταγγίσει τις αξίες και το τι πρεσβεύει όσο το δυνατόν σε περισσότερο κόσμο. Θεμελιώδης αξία του brand MyPlanet αποτελούσε και αποτελεί η διασφάλιση του φυσικού μας πλούτου για αυτό και οι πρωτοβουλίες που αγκαλιάζουν το περιβάλλον και αναδεικνύουν την αξία του εθελοντισμού είναι για εμάς προτεραιότητα. Με βαθιά και ουσιαστική υπευθυνότητα είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα πως, ο πλανήτης αυτός είναι το σπίτι μας και η προστασία του αποτελεί καθήκον όλων μας». 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content