Νέα εποχή για το ReGeneration

Date:

Share post:

Μία εποχή ανανέωσης ξεκινά για το ReGeneration, το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης, που έχει ως στόχο να γεφυρώσει το κενό μεταξύ νέων ταλαντούχων πτυχιούχων και των εταιρειών, οι οποίες δυσκολεύονται να βρουν στους σημερινούς αποφοίτους τις δεξιότητες που θεωρούν απαραίτητες.

Με νέα ομάδα, νέα στρατηγική και ανανεωμένο λογότυπο, η πρωτοβουλία της κοινότητας Global Shapers Athens Hub αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως βρίσκεται κοντά στους νέους ανθρώπους.

Με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς, η νέα στρατηγική του ReGeneration έρχεται να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τις εταιρείες να εντοπίσουν τους ιδανικούς υποψηφίους για τη στελέχωση του δυναμικού τους, δημιουργώντας πλέον κύκλους αιτήσεων όχι μόνο σε μαζικούς αλλά και σε στοχευμένους τομείς εργασίας.

Έτσι, στηρίζει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια των νέων να απασχοληθούν σε ειδικότερους τομείς της αγοράς, βάσει και της διαθεσιμότητας κατάλληλων υποψήφιων. Παράλληλα, το πρόγραμμα συνεχίζει να συμβάλλει αποτελεσματικά  στην ανάπτυξη καινούργιων δεξιοτήτων και να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης, όχι μόνο μέσα από την ιδία την απασχόληση αλλά και από ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και εθελοντικής εργασίας.

Η ανανέωση του προγράμματος είναι αποτέλεσμα της στελέχωσης του ReGeneration με καινούργια ομάδα, τα μέλη της οποίας έχουν στόχο να ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητές του.

Την ομάδα στελεχώνουν ο Κωνσταντίνος Κίντζιος, Business Development Director και η Κατερίνα Κυπραίου, Senior Project Manager, έμπειρα στελέχη από το χώρο των πωλήσεων και της επικοινωνίας, ενώ πλαισιώνονται από νέα, δυναμικά πρόσωπα, τον Στέλιο Παπαδάκη, Business Development Coordinator,τη Ναταλία Βουρλούμη, Project Coordinator και τη Ρία Κασιώρα, Head of Executive Office & Strategic Initiatives.

Από τη φετινή χρονιά, στο πλευρό του ReGeneration, ως δωρητής, θα βρίσκεται και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τέλος, οι ήδη υπάρχοντες υποστηρικτές, Coca-Cola, The Coca-Cola Foundation και The Hellenic Initiative (THI),  οι οποίοι έχουν συμβάλλει καθοριστικά στη μέχρι τώρα επιτυχία και εξέλιξη του προγράμματος, θα συνεχίσουν να το υποστηρίζουν σημαντικά, ώστε να μπορέσει με κάθε τρόπο να φέρει τα επιθυμητά ποσοτικά και ποιοτικά αποτελέσματα.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content