Η Nissan βραβεύει την Goodyear Dunlop Tires Γερμανίας

Date:

Share post:

Κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Σεμιναρίου Ποιότητας Προμηθευτών της Nissan Europe, οι εκπρόσωποι του Τμήματος Προμηθειών της Nissan αναγνώρισαν την “εξαιρετική απόδοση ποιότητας της Goodyear Dunlop στην προμήθεια εξαρτημάτων αυτοκίνησης.

Το Τμήμα Προμηθειών της Nissan συνυπολογίζει διάφορες παραμέτρους στην αξιολόγηση των προμηθευτών όπως η παράδοση, τα κόστη και τα περιστατικά και σε αυτό το πλαίσιο η Goodyear έλαβε μια πολύ θετική κριτική.

Για το 2016, η Nissan έκρινε πολύ θετικά την απόδοση της Goodyear λόγω των αξιοσημείωτων επιδόσεων στο Μοντέλο Επεξεργασίας Παραγωγής, που είχαν ως αποτέλεσμα μηδαμινά συμβάντα για τη Nissan κατά τη διάρκεια του έτους.

Η τελετή απονομής έγινε το Σεπτέμβριο στο Nissan Brand Center στη Βαρκελώνη. Ο Nick Harley, Διευθύνων Σύμβουλος OE Consumer EMEA της Goodyear τόνισε: “Η απονομή αυτού του βραβείου από τη Nissan αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς στην Goodyear και τις ομάδες μας. Ταυτόχρονα επισφραγίζει την καθημερινή μας δέσμευση στην παροχή καταπληκτικών προϊόντων και υπηρεσιών προς τη Nissan.”

Η Goodyear Dunlop τιμήθηκε με το «Πιστοποιητικό Ποιότητας Nissan» «λόγω των αξιοσημείωτων επιδόσεων στην προμήθεια εξαρτημάτων αυτοκίνησης» τόνισε η Nissan κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Σε τροχιά κλιματικής ουδετερότητας ο Δήμος Πεντέλης

Στηρίζουν την προσπάθεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πολλαπλά τα οφέλη για τους πολίτες.

Πρώτη εταιρική Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του Υπερταμείου

Το Υπερταμείο με έτος βάσης το 2021, μέτρησε το ανθρακικό του αποτυπώματος για Εκπομπές Πεδίων 1 και 2, έγινε µέλος του δικτύου One Planet SWF και υποστηρικτής των συστάσεων TCFD.

ΑNEK LINES: Εκδήλωση  Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Η ΑΝΕΚ Lines, κατάφερε για μία ακόμα φορά να αναδείξει την παράδοση και την κρητική κληρονομιά, ταξιδεύοντας φιλόξενα πολιτισμό και οράματα. 

Ασφάλεια και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Aναδείχθηκε ο ρόλος και η συμβολή των φορέων πιστοποίησης για την ικανοποίηση των κανονιστικών απαιτήσεων αναφορικά με την ποιότητα και την ασφάλεια καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.