Το NJV Athens Plaza μοίρασε δώρα στα παιδιά της Μάνδρας

Date:

Share post:

Φιλανθρωπικό χαρακτήρα είχε η γιορτή που διοργάνωσε λίγο πριν τα Χριστούγεννα η NJV Athens Plaza με αφορμή τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του ξενοδοχείου στην καρδιά της Αθήνας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το NJV Athens Plaza άναψε τα λαμπάκια του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του σε μια γιορτή για όλους τους επαγγελματικούς συνεργάτες του ξενοδοχείου, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο πρόσφατα ανακαινισμένο lobby του. Η οικογένεια του NJV Athens Plaza υποδέχθηκε περισσότερους από 300 φίλους στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του lobby, όπου πια κυριαρχούν τα γήινα χρώματα που εντείνουν την αίσθηση της πολυτέλειας.

Τα Χριστούγεννα είναι η κατεξοχήν γιορτή της αγάπης και έτσι το χριστουγεννιάτικο πάρτι του NJV Athens Plaza είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με το ξενοδοχείο να σχεδιάζει για τις ημέρες των εορτών την προσφορά δώρων στα παιδιά του Δήμου Μάνδρας που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες. Οι προσκεκλημένοι αγκάλιασαν με πολύ θέρμη την πρωτοβουλία και συμμετείχαν ενεργά σε αυτή με τον δικό τους τρόπο. Κάθε καλεσμένος έγραψε τη δική του ευχή η οποία θα φτάσει σε ένα παιδί της Μάνδρας συνοδεύοντας το δώρο του.

Μετά τη φωταγώγηση του δέντρου μια έκπληξη περίμενε τους παρευρισκομένους, καθώς ο Δάκης τραγούδησε τα κάλαντα και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του με το κοινό να ενθουσιάζεται, ενώ αργότερα το πάρτι μεταφέρθηκε στo Explorer’s Bar και τις αίθουσες εκδηλώσεων του ξενοδοχείου. Εκεί οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν γιορτινές γεύσεις συνοδεία εξαιρετικών μουσικών επιλογών. Ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν σημαντικές ανακαινίσεις στο ξενοδοχείο, το NJV Athens Plaza υποδέχεται το 2018 με την ευχή να είναι αξέχαστο για όλους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Αφροδίτη Αρβανίτη, Γενική Διευθύντρια του NJV Athens Plaza δήλωσε: “Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά, η οποία κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο. Οι συνεργάτες μας μας τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους και όλοι μαζί γιορτάσαμε την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Η θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή όλων στη φιλανθρωπική διάσταση της εκδήλωσης ήταν συγκινητική για εμάς, που ετοιμάζουμε τις απαραίτητες ενέργειες για την παράδοση των δώρων στα παιδιά της Μάνδρας. Εύχομαι το 2018 να φέρει υγεία και φως στις καρδιές όλων μας με αγάπη για τον συνάνθρωπο”.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

PepsiCo: Δεντροφύτευση στους Θρακομακεδόνες από τη Green Team Hellas

Με τις εθελοντικές της δράσεις η Green Team της PepsiCo Hellas κάνει πράξη την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 
Skip to content