Connect with us

Τουρισμός

Το NJV Athens Plaza μοίρασε δώρα στα παιδιά της Μάνδρας

Φιλανθρωπικό χαρακτήρα είχε η γιορτή που διοργάνωσε λίγο πριν τα Χριστούγεννα η NJV Athens Plaza με αφορμή τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του ξενοδοχείου στην καρδιά της Αθήνας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το NJV Athens Plaza άναψε τα λαμπάκια του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του σε μια γιορτή για όλους τους επαγγελματικούς συνεργάτες του ξενοδοχείου, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο πρόσφατα ανακαινισμένο lobby του. Η οικογένεια του NJV Athens Plaza υποδέχθηκε περισσότερους από 300 φίλους στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του lobby, όπου πια κυριαρχούν τα γήινα χρώματα που εντείνουν την αίσθηση της πολυτέλειας.

Τα Χριστούγεννα είναι η κατεξοχήν γιορτή της αγάπης και έτσι το χριστουγεννιάτικο πάρτι του NJV Athens Plaza είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με το ξενοδοχείο να σχεδιάζει για τις ημέρες των εορτών την προσφορά δώρων στα παιδιά του Δήμου Μάνδρας που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες. Οι προσκεκλημένοι αγκάλιασαν με πολύ θέρμη την πρωτοβουλία και συμμετείχαν ενεργά σε αυτή με τον δικό τους τρόπο. Κάθε καλεσμένος έγραψε τη δική του ευχή η οποία θα φτάσει σε ένα παιδί της Μάνδρας συνοδεύοντας το δώρο του.

Μετά τη φωταγώγηση του δέντρου μια έκπληξη περίμενε τους παρευρισκομένους, καθώς ο Δάκης τραγούδησε τα κάλαντα και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του με το κοινό να ενθουσιάζεται, ενώ αργότερα το πάρτι μεταφέρθηκε στo Explorer’s Bar και τις αίθουσες εκδηλώσεων του ξενοδοχείου. Εκεί οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν γιορτινές γεύσεις συνοδεία εξαιρετικών μουσικών επιλογών. Ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν σημαντικές ανακαινίσεις στο ξενοδοχείο, το NJV Athens Plaza υποδέχεται το 2018 με την ευχή να είναι αξέχαστο για όλους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Αφροδίτη Αρβανίτη, Γενική Διευθύντρια του NJV Athens Plaza δήλωσε: “Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά, η οποία κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο. Οι συνεργάτες μας μας τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους και όλοι μαζί γιορτάσαμε την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Η θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή όλων στη φιλανθρωπική διάσταση της εκδήλωσης ήταν συγκινητική για εμάς, που ετοιμάζουμε τις απαραίτητες ενέργειες για την παράδοση των δώρων στα παιδιά της Μάνδρας. Εύχομαι το 2018 να φέρει υγεία και φως στις καρδιές όλων μας με αγάπη για τον συνάνθρωπο”.

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1# Μηδενική Φτώχεια

NJV Athens Plaza: 1o ξενοδοχείο μέλος του GSTC στην Ευρώπη

Μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού έγινε το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza.

Αποτελεί, μάλιστα, το 1ο ξενοδοχείο μέλος του στην Ευρώπη. Η πρωτοπόρα αυτή κίνηση, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τη διαρκή δέσμευση του ξενοδοχείου σε θέματα Αειφορίας. Στόχος είναι η μεγιστοποίηση των κοινωνικών και οικονομικών οφελών για την τοπική κοινότητα, η ενίσχυση της πολιτιστικής κληρονομιάς και η μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον.

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Τουριστικής Αειφορίας (GSTC) καθιερώνει και διαχειρίζεται κριτήρια αειφορίας για τους προορισμούς, τους tour operators και τα ξενοδοχεία. Τα κριτήρια αυτά αποτελούν τις κατευθυντήριες αρχές και τις ελάχιστες απαιτήσεις τις οποίες πρέπει να επιδιώκει κάθε τουριστική επιχείρηση ή προορισμός, προκειμένου να προστατεύσει και να διατηρήσει τους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμβολή του τουρισμού στη μείωση της φτώχειας.

Περισσότερα

Τουρισμός

Creta Maris Beach Resort: Γνωριμία με τον κρητικό τρόπο ζωής

Στο πλαίσιο των δράσεων «We do local» και του προγράμματος FUTOURIS, έλαβε χώρα παραδοσιακός κρητικός τρύγος στο Creta Maris Beach Resort.

Ειδικότερα, το Σάββατο 4 Αυγούστου και για 6η συνεχόμενη χρονιά, το Creta Maris Beach Resort διοργάνωσε, την ξεχωριστή, ετήσια δράση του “Κρητικού Τρύγου”, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «We do local» και της συμμετοχής στο πρόγραμμα FUTOURIS.

Στόχος της δράσης ήταν η μύηση των επισκεπτών στις τοπικές παραδόσεις και τον κρητικό τρόπο ζωής, καθώς και η προβολή του κρητικού αμπελώνα και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του.

Με αφετηρία το αμπέλι του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες και οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά, αλλά και να μετάσχουν σε όλες τις παραδοσιακές κρητικές εργασίες.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες, αφού μάζεψαν τα σταφύλια (τρυγητός), τα μετέφεραν, φορτωμένα σε γαϊδουράκι, στο χώρο του πατητηριού, όπου τα πάτησαν για την παραγωγή του μούστου. Έπειτα, παρακολούθησαν από κοντά την απόσταξη (μαζί με τα στράφυλα) για τη παραγωγή ρακής, ενώ γεύτηκαν την παραδοσιακή συνταγή της μουσταλευριάς, υπό την υπόκρουση μουσικής, χορού και τοπικών κερασμάτων.

Η δράση του “Κρητικού Τρύγου” έτυχε μεγάλης συμμετοχής από την πλευρά των επισκεπτών του ξενοδοχείου, οι οποίοι έδειξαν το ζωηρό ενδιαφέρον τους για τον τοπικό τρόπο ζωής, τον πολιτισμό και των παραδόσεις της Κρήτης.

Περισσότερα

Τουρισμός

Airbnb: Ενεργοποιεί το πρόγραμμα «Open Homes»

Στηρίζοντας την τοπική κοινωνία, η Airbnb ενεγοποιεί το πρόγραμμα «Open Homes» για τη στήριξη των πληγέντων.

Μέσω του προγράμματος Open Homes, εταιρεία καλεί τους ιδιοκτήτες που έχουν  κατοικίες στις κοντινές περιοχές να διαθέσουν τον χώρο τους για την στήριξη των συνανθρώπων τους, χωρίς καμία χρέωση για το διάστημα 24/7/2018 έως 6/8/2018. «Ευελπιστούμε ότι η ελληνική κοινωνία του Airbnb θα ενοποιηθεί ως προς την στήριξη των συνανθρώπων της και για τα άτομα και τις οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια αυτές τις δύσκολες στιγμές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Πληροφορίες προς τους ιδιοκτήτες: Για την ανάρτηση της διαθεσιμότητας της κατοικίας σας ή του χώρου σας μέσω του προγράμματος Open Home μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.airbnb.co.uk/welcome/evacuees/east-attica-wildfires-2018-07.

Επιπροσθέτως, ξεχωριστά από τους ανθρώπους της Airbnb κοινότητας, η εταιρεία ευχαριστεί όλους όσο καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες αυτές τις κρίσιμες ώρες μιας πραγματικά τραγικής κατάστασης.

Περισσότερα

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ