Oι νέοι Designer που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό του CU OPEN ROOM@ΡΟΜΑΝΤΣΟ

Date:

Share post:

Οι νέοι Designer Ξανθή Χασανίδου και Αντώνης Κυβέλλος ήταν οι νικητές του διαγωνισμού “DESIGN CONTEST” που πραγματοποίησε το Vodafone CU, καλώντας νέους δημιουργούς να σχεδιάσουν το φοιτητικό πακέτο σύνδεσης CU, μέσω της πλατφόρμας του OPENROOM @ΡΟΜΑΝΤΣΟ.

Tο Vodafone CU έδωσε τη δυνατότητα και το ερέθισμα σε νέους που ασχολούνται με το design, να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο σχέδιο και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Ξανθή Χασανίδου βγήκε πρώτη νικήτρια στον διαγωνισμό, κερδίζοντας την αποτύπωση του σχεδίου της με το όνομά της στη νέα CU Sim συσκευασία, χρηματικό έπαθλο αξίας 1.000 ευρώ, Unlimited DATA & λεπτά ομιλίας για έναν ολόκληρο χρόνο και μαζί με τον δεύτερο νικητή Αντώνη Κυβέλλο, μια δίμηνη πρακτική στην Youth ομάδα του CU.

Το CU αναγνωρίζει την ανάγκη για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη και θεωρεί χρέος του να κάνει το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη αυτών των στόχων από νέους που θέλουν να ξεκινήσουν δυναμικά την καριέρα τους. Έτσι, μέσα στο έπαθλο εντάσσει και δίμηνη πρακτική, προσφέροντας στους νικητές την ευκαιρία να εργασθούν στην ομάδα του CU ως UI/UX Designer Trainees με σκοπόνα τους δώσει όλα τα εφόδια για την εκπαίδευση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους σε ένα diverse και inclusive εργασιακό περιβάλλον.

Το OPENROOM @ΡΟΜΑΝΤΣΟ είναι μια πλατφόρμα μέσα από την οποία το CU και το ΡΟΜΑΝΤΣΟ ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων και τη στήριξη που χρειάζονται σήμερα για να πραγματοποιήσουν τα δημιουργικά τους όνειρα. 

Η διαδικασία οργανώθηκε και πλαισιώθηκε από τρία στάδια. Όλα τα σχέδια αξιολογήθηκαν από την τετραμελή Επιτροπή που συστάθηκε αποτελούμενη από εκπροσώπους του Vodafone CU και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου των τεχνών. Στη συνέχεια οι επικρατέστερες συμμετοχές πέρασαν από συνεντεύξεις με το HR τμήμα της Vodafone και τέλος, τα 5 τελικά design τέθηκαν σε υποψηφιότητα από το κοινό του Vodafone CU μέσα από τον Instagram account του CU.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Alpha Bank: Πρωτοβουλίες για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Συνάντηση του CEO και της CHRO του Ομίλου στο Ηράκλειο της Κρήτης με τη αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση “Women Do Business” με θέμα τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Upfield Hellas: Συμμαχία για τη μείωση σπατάλης τροφίμων

Με την ένταξή της στη Συμμαχία, η Upfield Hellas στοχεύει να συμβάλλει στην εξάλειψη της σπατάλης τροφίμων, ενός φαινομένου που είναι αρκετά έντονο στη χώρα μας.

ΕlvalHalcor: Συνεργασία με Regeneration και επένδυση στους νέους

Oλοκληρώθηκε η περίοδος συμμετοχής στο «ReGeneration Academy on Industry 4. Engineers powered by Viohalco Companies».

Pharmathen: Συνεργασία με την Πρεσβεία της Ουκρανίας

Πρόσφερε απευθείας στην Πρεσβεία της Ουκρανίας υγειονομικό υλικό, είδη ατομικής υγιεινής, καθώς και τρόφιμα.