Ο Δήμος Ηρακλείου νοιάζεται για το περιβάλλον

Date:

Share post:

Περισσότεροι δρόμοι ενισχύονται με δημοτικό φωτισμό στο Ηράκλειο Αττικής με την πρωτοβουλία του Δήμου να υιοθετήσει αποκλειστικά λάμπες LED.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει την εκστρατεία επέκτασης και ενίσχυσης του δημοτικού φωτισμού στα σημεία της πόλης που χρίζουν σχετικής παρέμβασης. Αυτές τις ημέρες, φώτα τοποθετούνται στις οδούς: Μαινάλου, Κέας, Περσεφόνης, Αγ. Θηρεσίας, Πάρου ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και νέα σημεία.

Ο νέος φωτισμός αφορά αποκλειστικά λάμπες LED οι οποίες αφενός έχουν μεγαλύτερη – ποιοτικά και χρονικά – απόδοση, αφετέρου οικονομικότερη κατανάλωση, κάτι που μεταφράζεται σε εξοικονόμηση πόρων για το Δήμο.

«Δίνοντας φως στους δρόμους του Ηρακλείου, δίνουμε ζωή και ασφάλεια στις γειτονιές της πόλης», σχολιάζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μαγειρεύει για καλό σκοπό

300 μερίδες φαγητού για τους άστεγους του Δήμου Αθηναίων από τους εθελοντές της ΑΒ Βασιλόπουλος.

EUROCERT: Στο 1ο workshop του Sοcial Accountability International για το SA8000

Το πρότυπο SA 8000 είναι ένα διεθνές πρότυπο που εντάσσεται στον ευρύτερο τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Τετραπλή διάκριση στα Frozen Food Innovation Awards

Κάθε διάκριση αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της Μπαρμπα Στάθης να ηγείται των εξελίξεων του αγροδιατροφικού κλάδου, με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις.

1.750 δρομείς της METRO Running Team διένυσαν 7.200 χλμ για καλό σκοπό

Εργαζόμενοι της εταιρείας, μαζί με τις οικογένειές τους, συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα για καλό σκοπό.
Skip to content