Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενισχύει τους πυρόπληκτους

Date:

Share post:

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (EEΣ) ευχαριστεί θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης για την έμπρακτη στήριξή του στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει για να προσφέρει οικονομική ενίσχυση σ’ όλους τους πυρόπληκτους της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενο στην έκκληση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων, αποφάσισε την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 να καταθέσει το ποσό των 10.000 ευρώ στο λογαριασμό που έχει ανοίξει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για το σκοπό αυτό. Ο Ε.Ε.Σ. δεσμεύεται ότι το εν λόγω χρηματικό ποσό θα αξιοποιηθεί πλήρως για την ανακούφιση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών της Ελλάδος.

O Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. δήλωσε: «Η συνεισφορά του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης εκτός από συγκινητική είναι και καθοριστική για την υποστήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η στήριξη του Ι.Σ.Θ. στο έργο μας. Παράλληλα, δίνει δύναμη και κουράγιο στο προσωπικό και τους εθελοντές μας, να συνεχίσουν να προσφέρουν ακούραστα τις υπηρεσίες τους, προς όφελος των πυρόπληκτων όλης της χώρας».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

SANITAS και ΑΒ Βασιλόπουλος: Κοινή εθελοντική δράση καθαρισμού

Oι εθελοντές καθάρισαν όλη την έκταση του πάρκου, απομακρύνοντας περίπου 6.900 λίτρα απορριμμάτων, εκ των οποίων τα 2.200 λίτρα οδηγήθηκαν προς την ανακύκλωση.

Η MYTILINEOS στους ESG Leaders του δείκτη MSCI

Η σημαντική αυτή επίδοση ήρθε μόλις ένα χρόνο μετά την είσοδο, για πρώτη φορά, της MYTILINEOS στον δείκτη MSCI.

Την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία βράβευσε το ΕΕΑ (video)

Η υγιής επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια αναδείχθηκαν μέσα από το θεσμό των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου...

Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης: Συνεισφορά στην Πάρνηθα 

Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναλαμβάνει την αποκατάσταση και αναδάσωση καμένων εκτάσεων της Πάρνηθας.
Skip to content