Ο Κωνσταντίνος Ρήγος σκηνοθετεί Σποτ για τα 125 χρόνια του Ασύλου Ανιάτων

Date:

Share post:

ΟΣτο πλαίσιο του εορτασμού των 125 χρόνων αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς του Ασύλου Ανιάτων, ο γνωστός σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος επιμελήθηκε τη δημιουργία ενός ξεχωριστού σποτ που στόχο έχει να αναδείξει με καλλιτεχνικό ύφος, την αξία της προσφοράς του Ιδρύματος στην Ελληνική κοινωνία.

Με κεντρικό μήνυμα το “Στήριξε αυτούς που τους στηρίζουν”, το σποτ με την ξεχωριστή σκηνοθετική ματιά του Έλληνα χορογράφου ευαισθητοποιεί τους πολίτες και τους καλεί να υποστηρίξουν το έργο κοινωνικής προσφοράς του Ιδρύματος.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις κλήσεις στον ειδικό αριθμό που εμφανίζεται στο τέλος του σποτ θα διατεθούν για την ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας του νοσηλευτηρίου του Ασύλου Ανιάτων,  που θα φιλοξενήσει 45 επιπλέον συνανθρώπους μας με ανίατες νευρολογικές παθήσεις.

Στο βίντεο συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι χορευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής: Ντανίλο Ζέκα, Μαρία Κουσουνή και Βαγγέλης Μπίκος ενώ τη δημιουργική ιδέα για το σενάριο είχε η Μάρω Παναγιωτακοπούλου.

Εδώ και 125 χρόνια το Άσυλο Ανιάτων και το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίων Πασχόντων παρέχουν σε ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιες νευρολογικές παθήσεις τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες  διαβίωσης και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Μπορείτε να δείτε το σποτ του Κωνσταντίνου Ρήγου στο link https://www.youtube.com/watch?v=dDSHAcqftL4

και στη συνέχεια να στείλετε τη λέξη ΑΜΕΑ στο 19809 με χρέωση 2,0168 € + ΦΠΑ  ανά sms.

Related articles

EY Ελλάδος: Στο 2nd Wellbeingr Forum για την ψυχική υγεία των εργαζόμενων

Η ΕΥ Ελλάδος μέσα από τις περιοδικές εσωτερικές έρευνες ικανοποίησης εργαζόμενων, Employee Pulse Surveys και Wellbeing Surveys, αλλά και με τις τριμηνιαίες συναντήσεις EY Circles και τον θεσμό των EY Champions, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να εκφραστούν.

ΣΕΒ – Alba: Ένταξη των τεχνών στην εκπαίδευση στελεχών

Συζήτηση με την Carol Becker, Καθηγήτρια και Επίτιμη Πρύτανη της Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

ELVIAL: Δωρεά συστημάτων αλουμινίου στον “Αρκτούρο”

Η ELVIAL στο πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειάς της να φροντίζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συμμετείχε με ιδιαίτερη...

Ναυτιλία: Στοίχημα το 5% των καυσίμων να είναι μηδενικών ρύπων το 2030

H βιομηχανία και οι κυβερνήσεις καλούνται να καταβάλουν συντονισμένες, άμεσες προσπάθειες, όπως μέσω πράσινων διαδρόμων και εθνικής πολιτικής.
Skip to content