Ο όμιλος Viva στηρίζει την πρωτοβουλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Date:

Share post:

Στο πλαίσιο στήριξης της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «Όλοι Μαζί Μπορούμε», η VivaWallet (www.vivawallet.com) ολοκλήρωσε τη διάθεση των δωρεών σε χρήμα που συγκεντρώθηκαν από την μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο για τη σίτιση ανθρώπων με οικονομικές δυσκολίες. Η συναυλία, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουλίου, αποτέλεσε σταθμό για το καλοκαίρι που πέρασε, συγκεντρώνοντας 40.000 θεατές.

Μέσα από τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα e-ticketing στη χώρα μας, www.viva.gr, με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 70%, δόθηκε η δυνατότητα δωρεάς κατά την αγορά των εισιτηρίων. Η διάθεση εισιτηρίων και η προσθήκη δωρεάς, ήταν επίσης δυνατή σε όλο το δίκτυο της Viva, που αριθμεί περισσότερα από 1.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Με την έκδοση εισιτηρίων κάθε αγοραστής έλαβε στο κινητό του ή σε pdf μέσω email, ειδικό barcode το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποίησε για να κάνει ηλεκτρονικό check in στο χώρο της εκδήλωσης. H άψογη λειτουργία των συστημάτων συντέλεσε ουσιαστικά στην επιτυχία της συναυλίας, επιτρέποντας να γίνει η προσέλευση του κοινού χωρίς ουρές και με τέλεια ροή.

Το συνολικό ποσό των δωρεών που συγκεντρώθηκε «φιλοξενήθηκε» σε λογαριασμούς τύπου «Escrow», που για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα δημιουργήθηκαν από τη VivaWallet ειδικά για τη δράση, απλοποιώντας τη συλλογή χρημάτων και διασφαλίζοντας απόλυτη διαφάνεια. Στη συνέχεια η Viva, κατέχοντας το ρόλο του “Escrow Agent”, αποδέσμευσε το ποσό απευθείας στα επιλεγμένα Super Market που συμμετείχαν στην ενέργεια προκειμένου να αγοραστούν τρόφιμα, τα οποία και διατέθηκαν σε ιδρύματα μέσα από το Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Μέσα από το www.viva.gr, προσφέρεται πλέον δυνατότητα δωρεάς για προαγορά τροφίμων για το Όλοι Μαζί Μπορούμε, κατά την αγορά εισιτηρίων θεατρικών παραστάσεων. Μαζί το ΣΚΑΪ και η Viva, συνεχίζουν να διερευνούν και νέους τρόπους συνεργασίας για την εξέλιξη τεχνολογικών λύσεων που θα στηρίξουν το σημαντικό έργο του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.