Ο “Στόχος – Πρόληψη” εξέτασε 900 γυναίκες για καρκίνο του μαστού με υποστηρικτή την Affidea

Date:

Share post:

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των γυναικών στο κάλεσμα του «Στόχου-Πρόληψη» για προληπτικό κλινικό έλεγχο μαστού. Στη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα στα τέλη του Σεπτεμβρίου, 20 εξειδικευμένοι εθελοντές ιατροί πραγματοποίησαν κλινικό έλεγχο μαστού σε περισσότερες από 900 γυναίκες, ενημέρωσαν πολλές περισσότερες για την αξία της πρόληψης, ενώ μοιράστηκε από τις εθελόντριες ενημερωτικό έντυπο με καταγεγραμμένα όλα τα νοσοκομεία, τις ιδιωτικές κλινικές και τα διαγνωστικά κέντρα της Αττικής που διαθέτουν μαστογράφο.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την συγκεκριμένη δράση επιβεβαιώνουν την ανησυχητική πραγματικότητα, πως πολλές γυναίκες δεν έχουν εντάξει την πρόληψη στη ζωή τους. Συγκεκριμένα από το σύνολο των γυναικών που εξετάστηκαν, το 45% δεν είχε ξανακάνει προληπτικές εξετάσεις μαστού!

Η τριήμερη Εκστρατεία Ενημέρωσης και Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού πραγματοποιήθηκε με την έμπρακτη υποστήριξη του Ομίλου Affidea Ευρωιατρική που προσέφερε εξειδικευμένες διαγνωστικές παροχές σε ειδικές μειωμένες τιμές.

Related articles

PepsiCo: Δεντροφύτευση στους Θρακομακεδόνες από τη Green Team Hellas

Με τις εθελοντικές της δράσεις η Green Team της PepsiCo Hellas κάνει πράξη την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 
Skip to content