Οι άνθρωποι της ΑΧΑ δίπλα στους πολίτες της Βρίσας

Date:

Share post:

Ο σεισμός 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (12 Ιουνίου) προκάλεσε σημαντικές ζημιές στη Μυτιλήνη με τους κατοίκους του χωριού Βρίσα να αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες. Οι καταστροφές που υπέστη το χωριό ήταν μεγάλης κλίμακας και οι άνθρωποι της ΑΧΑ, σε συνεργασία με τη Συντονίστρια του γραφείου της Εταιρείας στην περιοχή κυρία Σίλια Αγγελοπούλου, απέστειλαν βοήθεια.

Περίπου 150 πολίτες της Βρίσας αναγκάστηκαν να μετακινηθούν από τις κατοικίες τους και να φιλοξενηθούν σε σπίτια οικείων τους ή σε ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής λόγω επικινδυνότητας να παραμείνουν στα σπίτια τους. Οι άνθρωποι της ΑΧΑ, τρεις μέρες μετά το σεισμό, έχοντας έρθει σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Βρίσας για τις άμεσες ανάγκες των πολιτών, ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν είδη πρώτης βοήθειας.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 14 κούτες με είδη καθημερινών αναγκών (π.χ. φρυγανιές, γάλα, παιδικές κρέμες αντισηπτικά) τα οποία έχουν ήδη παραδοθεί στους υπεύθυνους της Βρίσας για σχετική διανομή στους πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Related articles

Τουρισμός: Ζητούμενο η ισορροπία ανάπτυξης και προστασίας της φύσης

Οι αρχές της αειφορίας αναφέρονται στις περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικο-πολιτιστικές πτυχές της τουριστικής ανάπτυξης και στόχος είναι η ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών διαστάσεων.

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει με πράξεις αγάπης τα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρεία σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, καλύπτει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των γευμάτων για τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» 

Tα παιδιά ενημερώνονται για τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας, αλλά και για απλές, πρακτικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕΣ συγχαίρει τον Ε.E.Σ. για την προσφορά του

Το έργο του Ε.Ε.Σ. τίμησε η Βουλή των Ελλήνων με φωταγώγηση του κτιρίου με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).
Skip to content