Οι Έλληνες Πρόσκοποι στο πλευρό άπορων οικογενειών

Date:

Share post:

Οι Έλληνες Πρόσκοποι, στο πλαίσιο της εθελοντικής τους προσφοράς και της στρατηγικής συνεργασίας που έχουν με την εταιρία ΒΙΚΟΣ Α.Ε., υποστήριξαν για ακόμη μία χρονιά, τη δράση κοινωνικής προσφοράς «Δίψα για Αγάπη».

Μέσω της δράσης «Δίψα για αγάπη», για 3η συνεχή χρονιά, η Βίκος Cola έκανε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε 3.000 οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Οι Έλληνες Πρόσκοποι που έχουν υποσχεθεί «να βοηθούν κάθε άνθρωπο, σε κάθε περίσταση» δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τόσο αξιόλογη προσπάθεια.

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στον Κόμβο Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων και την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στον Κύκλο Ανθρωπιάς του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, υπήρξε δυναμική παρουσία Προσκόπων οι οποίοι βοήθησαν να συσκευαστούν τα προϊόντα σε σακούλες αλλά και να διανεμηθούν τους στις οικογένειες, μοιράζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Με απλές κινήσεις όπως αυτή, οι Πρόσκοποι βρίσκονται μέσω δράσεων κοινωνικής προσφοράς, δίπλα σε συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Σε τροχιά κλιματικής ουδετερότητας ο Δήμος Πεντέλης

Στηρίζουν την προσπάθεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πολλαπλά τα οφέλη για τους πολίτες.

Πρώτη εταιρική Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του Υπερταμείου

Το Υπερταμείο με έτος βάσης το 2021, μέτρησε το ανθρακικό του αποτυπώματος για Εκπομπές Πεδίων 1 και 2, έγινε µέλος του δικτύου One Planet SWF και υποστηρικτής των συστάσεων TCFD.

ΑNEK LINES: Εκδήλωση  Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Η ΑΝΕΚ Lines, κατάφερε για μία ακόμα φορά να αναδείξει την παράδοση και την κρητική κληρονομιά, ταξιδεύοντας φιλόξενα πολιτισμό και οράματα. 

Ασφάλεια και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Aναδείχθηκε ο ρόλος και η συμβολή των φορέων πιστοποίησης για την ικανοποίηση των κανονιστικών απαιτήσεων αναφορικά με την ποιότητα και την ασφάλεια καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.