ΟΚ! Anytime Markets: Χρυσό Βραβείο στα Responsible Business Awards

Date:

Share post:

Η ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια – Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας» της ΟΚ! Anytime Markets βραβεύτηκε ως η καλύτερη καμπάνια social media και απέσπασε Χρυσό Βραβείο στα φετινά Responsible Business Awards.

Η καμπάνια social media που επικοινώνησε την ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης βραβεύτηκε στην κατηγορία “Ενεργοποίηση & Δέσμευση Ενδιαφερόμενων Μερών” για τα απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα που παρουσίασε.

Το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που μεταμορφώνει σχολικά κτίρια στις γειτονιές της Αθήνας αποτελεί μία συνεργασία της ΟΚ! Anytime Markets με την καλλιτεχνική ομάδα Urban Act και μετρά 4 δημιουργικά χρόνια με 8 επιτυχημένες δράσεις. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Δήμων Αθηναίων, και τη συμμετοχή της Διεύθυνσης και των Συλλόγων Γονέων των σχολείων.

Μόνο το 2017, πραγματοποιήθηκαν τρεις δράσεις «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια – Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας» σε ισάριθμα σχολεία της Αττικής. Σε αυτό το πλαίσιο, υιοθετήθηκε μια ανανεωμένη, ολιστική στρατηγική επικοινωνίας, που ενέπλεξε γνωστούς influencers (bloggers, vloggers) οι οποίοι έγιναν πρεσβευτές των ενεργειών και τις παρουσίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο μέσα από τα δημοφιλή προσωπικά τους κανάλια στα social media  (Facebook, Instagram, YouTube) διαδραματίζοντας καταλυτικό ρόλο στη μεγιστοποίηση της δημοσιότητας.

Οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί, καθώς πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι – χρήστες των social media έγιναν κοινωνοί της πρωτοβουλίας και αλληλοεπέδρασαν με την εταιρεία και τους influencers. Συγκεκριμένα:

το total Instagram reach ανήλθε στους 597.000,

το total Facebook reach στους 565.200,

ενώ οι προβολές στο YouTube ξεπέρασαν τις 150.000.

Η υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας της OΚ! Anytime Markets, Μαρία Αρτίκη δήλωσε: «Η διάκριση αποτελεί επιβράβευση και αναγνώριση του έργου μας στο πεδίο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στόχος μας είναι το πρόγραμμα που έχει εξελιχθεί σε θεσμό και αποκτά όλο και μεγαλύτερη απήχηση να συνεχιστεί και ομορφύνουμε ακόμη περισσότερα σχολικά κτίρια».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

The Hellenic Initiative: Το Venture Fair ενδυναμώνει τις startups στην Ελλάδα 

Από την ίδρυσή του, το 2015, το Venture Fair έχει προσφέρει σε 72 συνολικά startups ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Πρωτοβουλία του Nescafé στον Θερμαϊκό και νέο πρόγραμμα στην Εύβοια

H συνεργασία του καφέ Nescafé με τους οργανισμούς ΕΝΑΛΕΙΑ και Aegean Rebreath εστιάζει στις δράσεις συλλογής πλαστικών απορριμμάτων και ενημέρωσης.

Teleperformance Greece: Διάκριση στα Best Workplaces Hellas 2023

Η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.

ΕΕΣ: Μεγαλειώδης εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, η Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο.
Skip to content