ΟΚ! Anytime Markets: Για 9η χρονιά στα σχολεία της Αττικής

Date:

Share post:

Τα OΚ! Anytime Markets σε συνεργασία με την Urban Act, πραγματοποίησαν με επιτυχία την 9η δράση «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια – Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας» τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στο 56ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.

Πρόκειται πλέον για μία δράση θεσμό με στόχο την ανάδειξη της γειτονιάς και την αναβάθμιση της στέγης εκπαίδευσης των μαθητών.

Οι καλλιτέχνες της Urban Act σχεδίασαν και υλοποίησαν την τοιχογραφία που στόλισε το κτίριο του 56ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών. Η αναμόρφωση του κτιρίου ξεκίνησε την 1η Μαρτίου και κορυφώθηκε στις 12 Μαρτίου, όταν οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να προσθέσουν τη δική τους πινελιά στους τοίχους του σχολείου τους. Ξεχωριστή συμβολή στο γιορτινό κλίμα της ημέρας παράδοσης του κτιρίου αποτέλεσε η παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου, γνωστού παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού, ο οποίος ζωγράφισε μαζί με τα παιδιά και μοίρασε χαμόγελα με τη θετική του ενέργεια.

Η συνεργασία των ΟΚ! Anytime Markets με την καλλιτεχνική ομάδα Urban Act μετρά εννέα επιτυχημένες δράσεις του προγράμματος που μεταμόρφωσε σχολικά κτίρια στις γειτονιές της Αθήνας, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στο γκρίζο της πόλης. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, του Δήμου Αθηναίων και ανήκει στη γενικότερη προσπάθεια των OK! Anytime Markets να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να στηρίζουν με συνέπεια τους δύο πυλώνες παιδί και εκπαίδευση. Πρόσφατα, η ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης απέσπασε χρυσό βραβείο στα Responsible Business Awards 2018, όπου διακρίθηκε για την καμπάνια social media, στην κατηγορία “Ενεργοποίηση & Δέσμευση Ενδιαφερόμενων Μερών”.

Η υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας των OΚ! Anytime Markets, Μαρία Αρτίκη δήλωσε κατά την παράδοση του κτιρίου: «Τα ΟΚ Anytime Markets με αίσθημα ευθύνης στηρίζουν τις ενέργειες κοινωνικής προσφοράς, προσφέροντας καθημερινά όπου υπάρχει ανάγκη. Είμαστε πολύ περήφανοι που η δράση «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια – Ομορφαίνουμε τις Γειτονιές μας» σε συνεργασία με την Urban Act, έχει πλέον εξελιχθεί σε θεσμό που αποκτά όλο και μεγαλύτερη απήχηση και αγκαλιάστηκε τόσο από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς αλλά και από τους κατοίκους των γειτονιών, για άλλη μια φορά. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε…».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Προκλήσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία λόγω εξάρτησης από τους ημιαγωγούς

Η ζήτηση ημιαγωγών για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις μεγαλύτερες αναπτυσσόμενες τάσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Το Trimaran IDEC SPORT στην Μαρίνα Φλοίσβου για το the Arch Project

Πρόκειται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στοχεύει στην επιτάχυνση της «πράσινης» μετάβασης, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων για την προβολή καινοτόμων λύσεων.

BCG: Έκθεση βιωσιμότητας για το 2022

Σύμφωνα με την έκθεση, η BCG πραγματοποίησε περισσότερα από 900 κοινωνικά και περιβαλλοντικά έργα για 780 φορείς το 2022, ενώ έχει επενδύσει συνολικά από το 2020 πάνω από 1 δισ. δολ..

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συνεργασία με GEP σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ανήκει στις διαπιστευμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024.
Skip to content