Η ΟΚ! Anytime Markets στηρίζει τα παιδιά

Date:

Share post:

H ΟΚ! Anytime Markets μαγείρεψε για καλό σκοπό στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά σε συνεργασία με τον Ιάκωβο Απέργη.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, παραμένοντας σταθερή στη δέσμευσή της να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και να το στηρίζει με βάση τρείς πυλώνες παιδί, σωστή διατροφή και εκπαίδευση, βρέθηκε στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά και μαγείρεψε για καλό σκοπό με τον σεφ Ιάκωβο Απέργη.

Ο Ιάκωβος Απέργης, γνωστός για τις συνεχείς δράσεις προσφοράς του, μαγείρεψε με αγάπη για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου. Τα παιδιά γεύτηκαν τις δημιουργίες που ετοίμασε ειδικά για αυτά, και πέρασαν όμορφες στιγμές μαζί του. Οι πρώτες ύλες για το γεύμα που επιμελήθηκε ο Ιάκωβος Απέργης, ήταν προσφορά της ΟΚ! Anytime Markets.

Η Μαρία Αρτίκη, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας της OK! Anytime Markets, βρέθηκε στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά και δήλωσε σχετικά: «Είναι χαρά μας να στηρίζουμε δράσεις για καλό σκοπό που έχουν επίκεντρο το παιδί, τη βελτίωση του βιοτικού του επιπέδου και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ιάκωβο Απέργη για αυτή την πρωτοβουλία και το κοινωνικό έργο που προσφέρει».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

PepsiCo: Δεντροφύτευση στους Θρακομακεδόνες από τη Green Team Hellas

Με τις εθελοντικές της δράσεις η Green Team της PepsiCo Hellas κάνει πράξη την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 
Skip to content