Όλη η Αττική, μια αγκαλιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Date:

Share post:

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με όλους του Δήμους της Αττικής καλεί τους Δημότες κάθε Δήμου, να προσφέρουν σχολικά είδη.

Η συλλογή γίνεται στα Δημαρχεία της κάθε περιοχής και πρόκειται για ενέργεια που υλοποιείται εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

 Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή  μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

 Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 – 14:00, κορυφώνεται η εκστρατεία στο  Δημαρχείο της κάθε περιοχής, προκειμένου, όπως σημειώνει η οργάνωση σε ανακοίνωση της, να μαζέψουμε τσάντες, τετράδια, μολύβια και στυλό για τα παιδιά του Δήμου μας.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content