Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις ΕΚΕ της LG στο Spetses Mini Marathon 2017

Date:

Share post:

Το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της LG Electronics «LG Αθλητές του Αύριο», κατά τη διάρκεια του Spetses Mini Marathon 2017, ολοκληρώθηκε με τον κορυφαίο πρώην μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Φασούλα και τον ανερχόμενο κολυμβητή Χρήστο Χαρατάσο να αποτελούν τους μέντορες μικρών και εφήβων αθλητών.

H LG συμμετείχε ως Χορηγός Τεχνολογίας, για 3η συνεχόμενη χρονιά, στη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή που πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες, από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου 2017.

O Παναγιώτης Φασούλας σχολίασε την ρωτοβουλία της LG να μεταδώσει τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό τονίζοντας ότι η εταιρεία αναδεικνύει και υποστηρίζει τη νέα γενιά αθλητών μέσα από το πρόγραμμα “LG Αθλητές του Αύριο”. “Αγκαλιάζοντας τον σκοπό της LG, στόχος όλων μας είναι να καθοδηγήσουμε τους νέους αθλητές και να θέσουμε τις βάσεις για τη δημιουργία της νέας γενιάς αθλητών”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων. Ο Χρήστος Χαρατάσος σημείωσε επίσης ότι μέσα από τέτοιες ενέργειες κάθε νέο παιδί μπορεί να πάρει σημαντικά εφόδια για το μέλλον του που θα το βοηθήσουν να πετύχει τα όνειρά του.

Η Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Η LG ήταν παρούσα στο Spetses Mini Marathon για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η φετινή διοργάνωση αποτέλεσε τον 3ο σταθμό του νέου Προγράμματος ΕΚΕ ‘LG Αθλητές του Αύριο’ καθώς θέλουμε να μεταδώσουμε τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό, και να υποστηρίξουμε τη νέα γενιά αθλητών συμμετέχοντας σε πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και την ενεργή συμμετοχή του κόσμου».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content