Oλοκληρώθηκε το MILKO 3X3, με περισσότερες από 10.000 συμμετοχές

Date:

Share post:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το MILKO Τουρνουά 3×3 για το 2017 προσφέροντας σε παιδιά και νέους, αγόρια και κορίτσια εμπειρίες γύρω από το μπάσκετ.

Με τις συμμετοχές των παιδιών να ξεπερνούν τις 10.000, η γιορτή αυτή του μπάσκετ, που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με το Milko, ταξίδεψε σε 30 περιοχές της Ελλάδας, από μικρά χωριά μέχρι και πολυσύχναστα σημεία της πρωτεύουσας. Κάθε σαββατοκύριακο εκατοντάδες παιδιά έπαιξαν μπάσκετ με την παρέα τους, διασκέδασαν με τη ψυχή τους και κέρδισαν πολλά δώρα από το MILKO.

Το MILKO Τουρνουά 3×3 έχει ως βασικό στόχο να κινητοποιήσει τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το μπάσκετ και την άθληση γενικότερα, να αγωνιστούν και να υιοθετήσουν έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, MILKO και Αθλητισμός πάνε μαζί, γιατί το MILKO της ΔΕΛΤΑ δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Με την ολοκλήρωση της 2ης περιόδου του MILKO Τουρνουά 3×3, που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο, αναδείχτηκαν μέσα από τους νικητές 22 τυχεροί που κέρδισαν συλλεκτικές φανέλες του Γιάννη Αντετοκούνμπο υπογεγραμμένες από τον ίδιο. Ο Γιάννης, ως πρεσβευτής του MILKO, προτρέπει τα παιδιά να πιστέψουν στον εαυτό τους, να παλέψουν για τα όνειρά τους, πάντα με ψηλά το κεφάλι, ώστε να καταφέρουν να γράψουν τη δική τους ιστορία.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Σε τροχιά κλιματικής ουδετερότητας ο Δήμος Πεντέλης

Στηρίζουν την προσπάθεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πολλαπλά τα οφέλη για τους πολίτες.

Πρώτη εταιρική Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του Υπερταμείου

Το Υπερταμείο με έτος βάσης το 2021, μέτρησε το ανθρακικό του αποτυπώματος για Εκπομπές Πεδίων 1 και 2, έγινε µέλος του δικτύου One Planet SWF και υποστηρικτής των συστάσεων TCFD.

ΑNEK LINES: Εκδήλωση  Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Η ΑΝΕΚ Lines, κατάφερε για μία ακόμα φορά να αναδείξει την παράδοση και την κρητική κληρονομιά, ταξιδεύοντας φιλόξενα πολιτισμό και οράματα. 

Ασφάλεια και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Aναδείχθηκε ο ρόλος και η συμβολή των φορέων πιστοποίησης για την ικανοποίηση των κανονιστικών απαιτήσεων αναφορικά με την ποιότητα και την ασφάλεια καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.