Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία της Hansaplast «Απόλυτο Χαμόγελο»

Date:

Share post:

Η καμπάνια «Απόλυτο Χαμόγελο» από την Hansaplast με την υπογραφή της 4Wise Monkeys, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ενισχύοντας «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, χιλιάδες παιδικές ζωγραφιές συγκεντρώθηκαν σε μια πράξη αγάπης δημιουργώντας το μεγαλύτερο παιδικό χαμόγελο με σκοπό να προσφέρουν σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η μεγάλη αυτή πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το καλοκαίρι και ολοκληρώθηκε επιτυχώς στα τέλη Νοεμβρίου, προέτρεψε το κοινό να ανεβάσει παιδικές ζωγραφιές στο «αφιερωμένο» στα χαμόγελα site www.apolytoxamogelo.gr. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική, καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 2.000 παιδικές ζωγραφιές. Για κάθε μία ζωγραφιά η Hansaplast προσέφερε στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από 1 ευρώ συγκεντρώνοντας έτσι, παραπάνω από 2.000 ευρώ τα οποία θα διατεθούν για να καλύψουν τρέχουσες ανάγκες των παιδιών του οργανισμού.

Η Hansaplast πιστή από το 1922 στο βασικό της μήνυμα «Κάνει τα δάκρυα χαμόγελα» προάγει την χαρά του παιχνιδιού υπενθυμίζοντας ότι οι μικροτραυματισμοί που συμβαίνουν συχνά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν θα πρέπει να μας σταματάνε ποτέ. Στο πλαίσιο της ενέργειας η Hansaplast χάρισε χαμόγελα σε παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στη συνέχεια, τα μικρά έργα τέχνης ενώθηκαν από τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Χάρη Τσέβη σε ένα μαγικό χαμόγελο – κολλάζ το οποίο αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η Hansaplast κατά την διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε και το ύψος της προσφοράς στον οργανισμό παρουσία του Πρόεδρου Κώστα Γιαννόπουλου ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε την Hansaplast για την όμορφη πρωτοβουλία καθώς και για την προσφορά της στα παιδιά που μεγαλώνουμε και στα παιδιά που στηρίζουμε. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ξεκίνησε από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ένα παιδί που λίγο πριν φύγει από τη ζωή, αποτύπωσε το όραμά του στο προσωπικό του ημερολόγιο. Επιθυμία του να ιδρυθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά ένα ΧΑΜΟΓΕΛΟ! Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω παιδιά να προσφέρουν και να βοηθάνε άλλα παιδιά και αυτό καταφέρατε κι όλοι εσείς με τις παιδικές ζωγραφιές που συγκεντρώσατε. Εδώ και 22 χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.300.000 παιδιά και τις οικογένειές τους χάρη στη στήριξη του κόσμου και των εταιριών. Σας ευχαριστούμε θερμά που βρίσκεστε δίπλα μας».

Η Διονυσία Δουλαβέρη, Pharma Business Unit Manager από την ομάδα της Hansaplast δήλωσε σχετικά: «Η μεγάλη αυτή πρωτοβουλία «Απόλυτο Χαμόγελο» έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους εμάς στην Hansaplast. Στην προσπάθειά μας να κάνουμε τα δάκρυα χαμόγελα, καταφύγαμε στην «βοήθεια» των μικρών μας φίλων. Μέσω της δικής τους φαντασίας και της δικής τους ευαισθησίας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό ποσό για να το προσφέρουμε στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πάντα με αγάπη και σεβασμό… Το έργο που επιτελεί ο οργανισμός είναι έργο ουσιαστικής βοήθειας κι εμείς ως Hansaplast θα είμαστε δίπλα τους για να τους βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε».

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της δημιουργίας του κολλάζ στο κανάλι της Hansaplast στο YouTube και το πορτρέτο του Απολύτου Χαμόγελου στο https://www.hansaplast.gr/

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content