Όμιλος Ιασώ: Εξειδικευμένη πισοτοποίηση για το Κέντρο Φιλοκτήτης

Date:

Share post:

Σύμφωνα με το εξειδικευμένο πρότυπο EN 15224:2012 – το οποίο εστιάζεται στην υγεία, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα της φροντίδας που πρέπει να λαμβάνει ο ασθενής – πιστοποιήθηκε το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΙΑΣΩ.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση, από την TUV Hellas (TUV Nord), είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς ο Φιλοκτήτης είναι από τα πρώτα Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στην Ελλάδα που τη λαμβάνει.

Με επίκεντρο τον ασθενή και με γνώμονα την παροχή άριστης ποιότητας και ασφάλειας, ο Φιλοκτήτης πιστοποιεί τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας του και δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για την αποκατάσταση και την αποθεραπεία. Σε αυτό το πλαίσιο, το άριστο ιατρικό, θεραπευτικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μέθοδοι αποκατάστασης προάγουν την καινοτομία με την τήρηση των βέλτιστων πρακτικών και μεθόδων.

Ο Φιλοκτήτης είναι το μοναδικό Κέντρο Αποκατάστασης στην Ελλάδα που διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις καθώς πέραν του ΕΝ 15224:2012, έχει επιπλέον πιστοποιηθεί με το διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015 από την TUV Hellas (TUV Nord) και με TEMOS για τον Διεθνή Ιατρικό Τουρισμό.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους υγείας στην Ελλάδα, έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας και τις κατάλληλες σε διεθνή standards υποδομές σε όλες τις κλινικές του (ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ Παίδων, ΙΑΣΩ General, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ).

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

PepsiCo: Δεντροφύτευση στους Θρακομακεδόνες από τη Green Team Hellas

Με τις εθελοντικές της δράσεις η Green Team της PepsiCo Hellas κάνει πράξη την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 
Skip to content