Όμιλος Quest: Πρόγραμμα υποτροφιών Mind the code

Date:

Share post:

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Mind the <code>, το πρόγραμμα υποτροφιών για εκμάθηση κώδικα του Ομίλου Quest.

Έπειτα από 120 ώρες εντατικής εκπαίδευσης στις τεχνολογίες προγραμματισμού java και .NET,  32 καταρτισμένοι απόφοιτοι, είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα στις εταιρείες του Ομίλου Quest και την ελληνική αγορά Πληροφορικής. 

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον Όμιλο Quest με την υποστήριξη του Coding School | kariera.gr.  Εντάσσεται στην πρωτοβουλία «Quest Forward» του Ομίλου, που αποσκοπεί στην ενδυνάμωση νέων ανθρώπων με δεξιότητες και γνώσεις, κυρίως γύρω από τον προγραμματισμό και τις ψηφιακές τεχνολογίες, οι οποίες θα τους βοηθήσουν στην εξέλιξή τους και στη διακράτηση ταλαντούχων εργαζόμενων στην Ελληνική αγορά και ευθυγραμμίζεται  με τις αρχές και τις αξίες της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content