Όμιλος Σαράντη: Πράξεις στήριξης μέσω της SANITAS

Date:

Share post:

Για μια ακόμη χρονιά, ο Όμιλος Σαράντη παραμένει πιστός στη δέσμευσή του για στήριξη της ελληνικής κοινωνίας και καλύπτει μέσω της SANITAS τις ανάγκες Φορέων και Οργανισμών που απευθύνονται σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Με τις δράσεις του θα βοηθήσει κοινωνικά αποκλεισμένες και ευπαθείς ομάδες, καθώς και ανθρώπους με προβλήματα εξάρτησης.

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι πολύ διαφορετικά, όμως η SANITAS, το Νο1 brand προϊόντων οικιακής φροντίδας, συνεχίζει να συμβάλλει έμπρακτα στο έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Μπορούμε» για τη μείωση της σπατάλης του φαγητού, ώστε καμία μερίδα φαγητού να μην πάει χαμένη. Κάνοντας λοιπόν τη δική της πράξη ευθύνης & αγάπης, η SANITAS θα προσφέρει για 2η συνεχόμενη χρονιά 100.000 μερίδες φαγητού & πάνω από 6.000 προϊόντα συσκευασίας φαγητού (αλουμινόχαρτα, μεμβράνες συσκευασίας τροφίμων, σκεύη αλουμινίου και φαγητοδοχεία) στο Καταφύγιο Αγάπης και Συμπαράστασης, καθώς και στο Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Δυτικής Αθήνας, φορείς που παρέχουν βοήθεια σε κοινωνικά αποκλεισμένες και ευπαθείς ομάδες καθώς και σε ανθρώπους με προβλήματα εξάρτησης.

Οι πράξεις ευθύνης του ομίλου Σαράντη έρχονται σε συνέχεια της κοινωνικής προσφοράς της SANITAS, καθώς και των brands STR8 και NOXZEMA, σε μια συγκυρία όπου η ανάγκη για υποστήριξη ευπαθών ομάδων και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου τους παραμένουν ιδιαίτερα αυξημένες. Τόσο ο Όμιλος Σαράντη όσο και η SANITAS θα συνεχίσουν τις κοινωνικές δράσεις προσφοράς με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content