Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Υπερήφανος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας

Date:

Share post:

ugeia_paraolympiakoiΟ Όμιλος ΥΓΕΙΑ, υπερήφανος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας και για το 2016, στηρίζει ενεργά τους αθλητές ομαδικών και ατομικών αθλημάτων της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ενισχύοντας έτσι την προετοιμασία τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν σε λίγες μέρες στο Ρίο της Βραζιλίας.

Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στάθηκε στο πλευρό των αθλητών παρέχοντας δωρεάν τη διενέργεια των διαγνωστικών τους εξετάσεων, καθώς και την κάλυψη των ιατρικών τους επισκέψεων στα Νοσοκομεία και τα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα του πανελλαδικού δικτύου πρωτοβάθμιας περίθαλψης του Ομίλου.

Παράλληλα, στήριξε και αθλητές που χρειάστηκε να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις ή να αποκτήσουν εξοπλισμό ώστε να αγωνιστούν σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ παράλληλα κάλυψε και έξοδα αθλητών για τη μετάβασή τους  σε ευρωπαϊκούς αγώνες που θα καθόριζαν την πρόκρισή τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης τόνισε:  «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να είμαστε συνοδοιπόροι και υποστηρικτές σε μια αγωνιστική αποστολή με υψηλές απαιτήσεις, όπως είναι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες. Οι αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, τι σημαίνει υγεία. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αυτοί οι αθλητές αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα για το τι σημαίνει Θέληση, Δύναμη και Προσπάθεια, δίνοντας έτσι το μεγαλύτερο μάθημα ζωής στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε: ότι η δύναμη της ανθρώπινης ψυχής ξεπερνάει όλα τα εμπόδια. Στεκόμαστε στο πλευρό τους και ευχόμαστε να τους υποδεχτούμε νικητές».

Related articles

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μαγειρεύει για καλό σκοπό

300 μερίδες φαγητού για τους άστεγους του Δήμου Αθηναίων από τους εθελοντές της ΑΒ Βασιλόπουλος.

EUROCERT: Στο 1ο workshop του Sοcial Accountability International για το SA8000

Το πρότυπο SA 8000 είναι ένα διεθνές πρότυπο που εντάσσεται στον ευρύτερο τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Τετραπλή διάκριση στα Frozen Food Innovation Awards

Κάθε διάκριση αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της Μπαρμπα Στάθης να ηγείται των εξελίξεων του αγροδιατροφικού κλάδου, με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις.

1.750 δρομείς της METRO Running Team διένυσαν 7.200 χλμ για καλό σκοπό

Εργαζόμενοι της εταιρείας, μαζί με τις οικογένειές τους, συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα για καλό σκοπό.
Skip to content