Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Υπερήφανος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας

Date:

Share post:

ugeia_paraolympiakoiΟ Όμιλος ΥΓΕΙΑ, υπερήφανος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας και για το 2016, στηρίζει ενεργά τους αθλητές ομαδικών και ατομικών αθλημάτων της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ενισχύοντας έτσι την προετοιμασία τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν σε λίγες μέρες στο Ρίο της Βραζιλίας.

Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στάθηκε στο πλευρό των αθλητών παρέχοντας δωρεάν τη διενέργεια των διαγνωστικών τους εξετάσεων, καθώς και την κάλυψη των ιατρικών τους επισκέψεων στα Νοσοκομεία και τα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα του πανελλαδικού δικτύου πρωτοβάθμιας περίθαλψης του Ομίλου.

Παράλληλα, στήριξε και αθλητές που χρειάστηκε να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις ή να αποκτήσουν εξοπλισμό ώστε να αγωνιστούν σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ παράλληλα κάλυψε και έξοδα αθλητών για τη μετάβασή τους  σε ευρωπαϊκούς αγώνες που θα καθόριζαν την πρόκρισή τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης τόνισε:  «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να είμαστε συνοδοιπόροι και υποστηρικτές σε μια αγωνιστική αποστολή με υψηλές απαιτήσεις, όπως είναι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες. Οι αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, τι σημαίνει υγεία. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αυτοί οι αθλητές αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα για το τι σημαίνει Θέληση, Δύναμη και Προσπάθεια, δίνοντας έτσι το μεγαλύτερο μάθημα ζωής στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε: ότι η δύναμη της ανθρώπινης ψυχής ξεπερνάει όλα τα εμπόδια. Στεκόμαστε στο πλευρό τους και ευχόμαστε να τους υποδεχτούμε νικητές».

Related articles

ΙΣΝ: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση PET/CT στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.)

Η τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων είναι μία απεικονιστική εξέταση για τον εντοπισμό πλήθους παθήσεων, όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και οι εγκεφαλικές διαταραχές.

Η Πλαίσιο ενισχύει το έργο του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος

Με βασικό πυλώνα την προσφορά και την παροχή στήριξης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης της εταιρείας.

Demo: Δράση #WomenAt για τον Μάρτιο 

Οι γυναίκες της εταιρείας έχουν βήμα όλο τον Μάρτιο, για να μοιραστούν τις επαγγελματικές τους εμπειρίες, τα εμπόδια αλλά και τις συμβουλές τους με τις νέες, σύγχρονες επαγγελματίες.

EEΣ: Τίμησε τις εθελόντριες όλων των Σωμάτων του για την προσφορά τους

Στα 146 χρόνια πορείας του ΕΕΣ οι εθελόντριες έχουν συνεισφέρει ώστε ο μεγαλύτερος και αρχαιότερος ανθρωπιστικός οργανισμός στην Ελλάδα να στέκεται δίπλα στην κοινωνία.