Το όραμα της Astellas «Bring a Better Christmas» για το Χαμόγελο του Παιδιού

Date:

Share post:

Πιστή στη φιλοσοφία «Changing Tomorrow» που βρίσκεται στον πυρήνα της επιχειρηματικής πρακτικής της, η Astellas, για ακόμα μια χρονιά, στήριξε το Χαμόγελο του Παιδιού με στόχο την εκπλήρωση του οράματός της «Bring a Better Christmas».

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, όπου εργαζόμενοι της Astellas μαζί με τα παιδιά τους και παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση «Σαν Όνειρο Χριστουγεννιάτικης Νύχτας», ενώ στη συνέχεια διασκέδασαν όλοι μαζί σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Λιχουδιές, μπαλόνια, face painting, «ταρανδάκια», και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρέσυραν μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα τον γιορτών. Η εκδήλωση κορυφώθηκε με την… έλευση του Άγιου Βασίλη, ο οποίος αφού φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά, μοίρασε Χριστουγεννιάτικα δώρα, δωροεπιταγές στα παιδιά από το Χαμόγελο του παιδιού και προσέφερε στιγμές χαράς και οικογενειακής θαλπωρής. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολλές ευχές και μία υπόσχεση «Να αλλάξουμε τον κόσμο και να φέρουμε τα καλύτερα Χριστούγεννα σε όσους το έχουν ανάγκη».

Η πρωτοβουλία «Changing Tomorrow – Bring a Better Christmas» εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσης της Astellas να υποστηρίζει προγράμματα για τη διάσωση και τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων στην Ευρώπη και τον κόσμο – από προσφορές έκτακτης βοήθειας σε περιοχές που έχουν υποστεί φυσικές καταστροφές, έως δραστηριότητες που ωφελούν τοπικές κοινότητες, την εκπαίδευση και την ιατρική έρευνα.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Προκλήσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία λόγω εξάρτησης από τους ημιαγωγούς

Η ζήτηση ημιαγωγών για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις μεγαλύτερες αναπτυσσόμενες τάσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Το Trimaran IDEC SPORT στην Μαρίνα Φλοίσβου για το the Arch Project

Πρόκειται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στοχεύει στην επιτάχυνση της «πράσινης» μετάβασης, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων για την προβολή καινοτόμων λύσεων.

BCG: Έκθεση βιωσιμότητας για το 2022

Σύμφωνα με την έκθεση, η BCG πραγματοποίησε περισσότερα από 900 κοινωνικά και περιβαλλοντικά έργα για 780 φορείς το 2022, ενώ έχει επενδύσει συνολικά από το 2020 πάνω από 1 δισ. δολ..

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συνεργασία με GEP σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ανήκει στις διαπιστευμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024.
Skip to content