ΟΤΕ: Πάνω από 700 εργαζόμενοι έτρεξαν στον 35ο Μαραθώνιο

Date:

Share post:

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ έτρεξαν και φέτος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στέλνοντας το μήνυμα «Τρέχουμε για το καλό» και προβάλλοντας τις αξίες της προσφοράς και της ευγενούς άμιλλας.

Πάνω από 700 δρομείς της COSMOTE και της COSMOTE e-value έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς για κάθε χιλιόμετρο που διένυσαν, ο Όμιλος ΟΤΕ συγκέντρωσε χρήματα για την ενίσχυση του συλλόγου «η Πίστη» για γονείς & κηδεμόνες παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις. Με αυτόν τον τρόπο συγκεντρώθηκαν συνολικά 15.000 ευρώ, που θα διατεθούν για τις ανάγκες του σωματείου.

Κάθε χρόνο, οι άνθρωποι του Ομίλου ΟΤΕ τρέχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, συγκεντρώνοντας χρήματα για καλό σκοπό. Στην ομάδα των μαραθωνοδρόμων, συμμετείχε και η επίλεκτη «Running Team» εργαζομένων, για τους οποίους η COSMOTE έχει οργανώσει συστηματικές προπονήσεις και πρόγραμμα άσκησης.

Η εθελοντική δράση των ανθρώπων του Ομίλου ΟΤΕ είναι συνεχής και συνεπής. Μόνο το 2016, καταγράφηκαν πάνω από 10.500 εθελοντικές συμμετοχές εργαζομένων σε προγράμματα και δράσεις κοινωνικής συνεισφοράς του Ομίλου.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content