Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στηρίζει τους πλημμυροπαθείς

Date:

Share post:

Με εντολή του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, νερού, ειδών καθημερινής ανάγκης, προκειμένου να τα διαθέσει άμεσα στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Όλα αυτά τα είδη πρώτης ανάγκης θα διανεμηθούν άμεσα στους ανθρώπους οι οποίοι επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες των προηγούμενων ημερών και οι οποίες στοίχισαν ζωές.

Η αντιπροσωπεία των «ερυθρόλευκων», με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Καραϊσκάκης ΑΕ» Βασίλη Βασιλειάδη, καθώς και στελέχη από το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού, την «Καραϊσκάκης ΑΕ» και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Δημαρχείο Μάνδρας-Ειδυλλίας και παρέδωσαν το υλικό, ώστε να διανεμηθεί στους πληγέντες κατοίκους της περιοχής

Εξίσου σημαντικό, όμως, είναι το γεγονός ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός άνοιξε τις αποθήκες του Προπονητικού Κέντρου στο Ρέντη, προκειμένου να προσθέσει στην «ερυθρόλευκη» βοήθεια, προς τους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής, ιματισμό και υποδήματα. Στη συνεχιζόμενη βροχόπτωση και τον δυνατό άνεμο έρχεται να προστεθεί και η πτώση της θερμοκρασίας, γεγονός που καθιστά την παροχή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ρούχων και υποδημάτων, εξίσου σημαντική, για τους συνανθρώπους μας.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

H Βίκος Α.Ε. στο Run Together Athens

Η συμμετοχή της εταιρείας Βίκος στο Run Together Athens, εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας».

Eurolife FFH:  Στήριξε το φεστιβάλ του «Μαζί για το Παιδί»

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δράσεις κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, συγκεντρώνοντας μεγάλη συμμετοχή, ήταν το Εργαστήριο Κηπουρικής της Eurolife FFH.

Δήμος Αθηναίων: Νάσος Δάφνης, City Walls, Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα

Παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα εννέα (9) πρωτότυπα έργα της σειράς City Walls του του ελληνοαμερικανού καλλιτέχνη Νάσου Δάφνη.

Υπερταμείο, Microsoft και BYTE Computer: Συμφωνία για την Εταιρική Διακυβέρνηση

Ομιλικά οφέλη ως προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την εταιρική διακυβέρνηση και τον εξορθολογισμό δαπανών, με εξοικονόμηση 25% σε επίπεδο τριετίας.
Skip to content