Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο

Date:

Share post:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Ευρωπαϊκό Εθελοντικό Μαθητικό Δίκτυο YouSmile συνδιοργανώνουν σήμερα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 11:30π.μ., στο κανάλι του Youtube και το Facebook του Οργανισμού, την εκδήλωση «Μένουμε Online, με ασφάλεια».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστούν: η διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποίησε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά σε μία από τις δημοφιλείς εφαρμογές που χρησιμοποιούν, καθώς και τα αποτελέσματα της έρευνας που σχεδίασε και υλοποίησε η Focus Bari με θέμα «Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ SOCIAL MEDIA ΚΑΤΑ ΤΟ LOCKDOWN ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ & ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ” και τα ευρήματα που αφορούν σε παιδιά και εφήβους.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει την καθημερινότητα και τις συνθήκες που βιώνουν τα παιδιά στο διαδίκτυο, να αναδείξει τους κινδύνους και παράλληλα να τα ενδυναμώσει ώστε με ασφάλεια να χρησιμοποιούν και να αξιοποιούν στο μέγιστο τα οφέλη του διαδικτύου και της τεχνολογίας. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Μασούτης: Δράσεις για τον καθαρισμό του Θερμαϊκού Κόλπου

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα συλλέχθηκαν περισσότερα από 30 τόνους απόβλητα, ποσότητα ίση με 96 m3.

EY Ελλάδος: Στο 2nd Wellbeingr Forum για την ψυχική υγεία των εργαζόμενων

Η ΕΥ Ελλάδος μέσα από τις περιοδικές εσωτερικές έρευνες ικανοποίησης εργαζόμενων, Employee Pulse Surveys και Wellbeing Surveys, αλλά και με τις τριμηνιαίες συναντήσεις EY Circles και τον θεσμό των EY Champions, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να εκφραστούν.

ΣΕΒ – Alba: Ένταξη των τεχνών στην εκπαίδευση στελεχών

Συζήτηση με την Carol Becker, Καθηγήτρια και Επίτιμη Πρύτανη της Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

ELVIAL: Δωρεά συστημάτων αλουμινίου στον “Αρκτούρο”

Η ELVIAL στο πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειάς της να φροντίζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συμμετείχε με ιδιαίτερη...
Skip to content