Pandora: Στήριξε για 6η συνεχή χρονιά το Greece Race for the Cure

Date:

Share post:

Η Pandora στήριξε και φέτος ως Επίσημος χορηγός την επιτυχημένη διοργάνωση του 9ου “Greece Race for the Cure, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί.

Με αρχηγό της ομάδας την Φωτεινή Γεωργίου, εργαζόμενοι, φίλοι και συνεργάτες της εταιρείας συμμετείχαν στον αγώνα συμβάλλοντας ενεργά στην ενίσχυση του έργου του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής” στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Χιλιάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” και έλαβαν μέρος στον 9ο αγώνα δρόμου Greece Race for the Cure.

Σημειώνεται ότι κατά την παραμονή του αγώνα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, πολλοί ήταν αυτοί που συμμετείχαν στα Yoga Sessions που πραγματοποίησε η Pandora στον χώρο του Ζαππείου, με την Γιώτα Γαρουφαλλίδου και την ομάδα της Yogactive, με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση για την ευεξία και την υγεία.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν το φούξια υφασμάτινο βραχιόλι με το σύμβολο καρδιά με τη ροζ κορδέλα στην ειδική τιμή των 45 ευρώ συμβάλλοντας έτσι ενεργά στην ενίσχυση του μοναδικού έργου του Συλλόγου “Άλμα Ζωής”.

Η υποστήριξη της Pandora συνεχίζεται για όλο τον Οκτώβριο, καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του υφασμάτινου φούξια βραχιολιού καθώς και επιλεγμένων κοσμημάτων σε ροζ αποχρώσεις θα διατεθεί για τους σκοπούς του συλλόγου.

Η Ελευθερία Μαραγκουδάκη, Πρόεδρος της PANDORA JewelryHellas, ανέφερε σχετικά: “Με πίστη στις αξίες της, η Pandora συμβάλλει ενεργά μεταφέροντας ένα μήνυμα ελπίδας, το οποίο στηρίζεται στην ενημέρωση, στην πρόληψη και στην υποστήριξη –με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί”.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Αειφορία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και το παράδειγμα της Interamerican

Είναι εύλογο πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση και ορισμός Εταιρικής Ευθύνης αναφορικά με τη βιωσιμότητα χωρίς απολύτως περιεκτικές και...

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα

Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και εξασφαλίζει για έναν μήνα το κόστος γευμάτων 900 παιδιών.

Lidl Official Fresh Food Partner: Στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023 θα διεξαχθούν 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI και η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

H εταιρεία παρέδωσε στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.