Παραολυμπιακοί: Μετάλλια από τους αθλητές, που έχουν τη στήριξη του ΟΠΑΠ

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, με την υποστήριξη της ελληνικής ομάδας από τον ΟΠΑΠ.

Η Ελλάδα κέρδισε το πέμπτο μετάλλιο από τον Αντώνη Τσαπατάκη, ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση στα 100 μ. πρόσθιο SB4. Προηγήθηκε με ασημένιο μετάλλιο ο Θανάσης Κωνσταντινίδης, που πέταξε την κορίνα F32 στα 38,68 μ και επανέλαβε τον θρίαμβο του Ρίο όπου κι εκεί είχε κατακτήσει τη 2η θέση.

Σημειώνεται ότι στην πρεμιέρα των αγώνων ο ξιφομάχος Πάνος Τριανταφύλλου και ο κολυμβητής Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης κέρδισαν δύο χάλκινα μετάλλια ενώ ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο Δημήτρης Μπακοχρήστος στην άρση βαρών. 

Οι Παραολυμπιακοί αγώνες ολοκληρώνονται στις 5 Σεπτεμβρίου ενώ την ελληνική ομάδα, στην οποία συμμετέχουν συνολικά 44 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες και 4 συνοδοί αθλητές, στηρίζει ως Μέγας Χορηγός της Παραολυμπιακής Επιτροπής ο ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, το κίνητρό του πηγάζει από τους ίδιους τους Παραολυμπιακούς αθλητές, οι οποίοι εμπνέουν τον οργανισμό μέσα από την πίστη τους στις ικανότητες και στον εαυτό τους και την επίμονη προσπάθεια τους να ξεπερνούν όλα τα εμπόδια με μοναδικό προορισμό την επιτυχία. Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΟΠΑΠ επενδύει από το 2011 στην προσφορά όλων των απαραίτητων πόρων, υλικών και τεχνικών, ώστε οι Παραολυμπιακοί αθλητές να διεκδικούν και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφή στο Newsletter

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!

τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!