Πασχαλινές λαμπάδες για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου από τη Ford

Date:

Share post:

Χειροποίητες λαμπάδες ετοίμασαν οι εργαζόμενοι της Ford στην Ελλάδα για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Στην διαδικασία της προετοιμασίας πρωταγωνίστησε η Στέλλα Δερτιμάνη, βοηθός λογιστή στη Ford Motor Ελλάς από το 1998 έως το 2013 της Ford, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια έχει ειδικευτεί στην παραγωγή χειροποίητων κατασκευών.

Η «γραμμή συναρμολόγησης» στήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Ford, στον Γέρακα και το ίδιο απόγευμα οι λαμπάδες, που είχαν τα χρώματα της εταιρείας, παραδόθηκαν στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας – δημιούργημα (1889) του Ιωάννη Χατζηκυριακού και της συζύγου του Μαριγώς Χατζηκυριακού με σκοπό την περίθαλψη ορφανών και άπορων κοριτσιών.

Το ίδρυμα μετρά 120 έτη αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς στον τομέα της παιδικής μέριμνας και προστασίας, παρέχοντας στέγαση, ενδιαίτηση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση, φροντίδα και υποστήριξη σε ορφανά και άπορα κορίτσια ηλικίας από 6ετών έως 18, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει οικονομικά τις απόφοιτές του σε Πανεπιστημιακές σπουδές.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Αειφορία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και το παράδειγμα της Interamerican

Είναι εύλογο πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση και ορισμός Εταιρικής Ευθύνης αναφορικά με τη βιωσιμότητα χωρίς απολύτως περιεκτικές και...

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα

Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και εξασφαλίζει για έναν μήνα το κόστος γευμάτων 900 παιδιών.

Lidl Official Fresh Food Partner: Στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023 θα διεξαχθούν 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI και η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

H εταιρεία παρέδωσε στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.