Πέντε νέες υποτροφίες από την LG

Date:

Share post:

Η LG Electronics (LG) θα προσφέρει 5 νέες υποτροφίες για την ομάδα LG Αθλητές του Αύριο στην Eurohoops Academy, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022, που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποτροφίες θα δοθούν στους 5 μικρούς αθλητές, που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά για τις επιδόσεις, το ήθος και την συμπεριφορά τους. Η έμπειρη προπονητική ομάδα της Eurohoops Academy, επέλεξε τους 5 αθλητές, που σύμφωνα με την πρόοδο, την εξέλιξη και την συνέπειά τους κατάφεραν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη αξιολόγηση και να λάβουν υποτροφία στην Eurohoops Academy για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, Διευθυντής της Eurohoops Academy, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μέσω της LG μπορούμε για μια ακόμη χρονιά, να επιβραβεύσουμε τις προσπάθειες των παιδιών, προσφέροντάς τους μια ακόμη προπονητική σεζόν. Όπως πάντα, στόχος μας είναι να προάγουμε τις αξίες του αθλητισμού και να δίνουμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να βιώσουν μία εξαιρετική  και ολοκληρωμένη αθλητική εμπειρία».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content