Connect with us

Βραβεία

ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ: Ψηφιοποίηση του Ελληνικού Πολιτισμού

Πανελλήνια αναγνώριση κατέκτησε το έργο του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», που προέρχεται από την Ομοσπονδία των Συλλόγων Ελασσονιτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με έδρα την Ελασσόνα και ιδρύθηκε το έτος 2007 (δευτεροβάθμιο Σωματείο).

Η διάκριση στο θεσμό BRAVO προέκυψε μέσα από διαδικασία κοινωνικού διαλόγου, σε πανελλήνιο επίπεδο και αξιολόγηση από πολυμελή επιτροπή αλλά και δεκάδες χιλιάδες ενεργούς πολίτες, οι οποίοι έκριναν με την ψήφο τους τις πρωτοβουλίες και δράσεις του  Δικτύου ως πρωτοποριακές.

Στις πρωτοβουλίες αυτές  ανήκουν η  διοργάνωση και η θεσμοθέτηση για την Ελλάδα των -πρώτων στην ιστορία της χώρας- Πανελλήνιων Συνεδρίων Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς ,σε συνεργασία με Ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια(Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Παν/μιο Δυτικής Αττικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), που έχουν ως σκοπό τη μελέτη, την έρευνα, την καταγραφή, την ψηφιοποίηση, τη διάσωση και την ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού σε όλο τον κόσμο, διοργανώνοντας, ήδη, τα τρία (3) πρώτα Συνέδρια στην Ελλάδα το 2015 ,το 2017 και το 2019, με τη συμμετοχή , σε κάθε Συνέδριο, 500 Συνέδρων απ’ όλο τον κόσμο.

Επίσης, διοργανώνονται  σεμινάρια, εργαστήρια, στρογγυλές τράπεζες, ημερίδες ,συνεντεύξεις τύπου κ.α. που προωθούν την Ψηφιοποίηση σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έχει προτείνει τη δημιουργία ενός Εθνικού Επιχειρησιακού  Σχεδίου για τον Ψηφιακό Ελληνικό Πολιτισμό.

Είναι κοινή πεποίθηση ότι οι πρωτοβουλίες του  Δικτύου ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, στη δημιουργία Έξυπνων και Βιώσιμων Πόλεων, αναδεικνύουν τον Ελληνικό Πολιτισμό σε όλο τον κόσμο, συγκεντρώνουν κάθε δύο χρόνια, όλους τους, ανά την υφήλιο, Έλληνες και Κυπρίους επιστήμονες, δημιουργώντας ρεύματα Πολιτιστικού Τουρισμού προς τη χώρα μας. 

Το Βραβείο Bravo 2019 παρέλαβαν ο Πρόεδρος του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» Κων. Σκριάπας και οι δύο Αντιπρόεδροι κ.κ. Θωμάς Αστερίου και Κων/νος Φουρκιώτης, οι οποίοι βρέθηκαν , σε μια λαμπρή και εντυπωσιακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και συμμετείχαν στις εργασίες μιας σημαντικής ημερίδας με θέμα «Εξασφάλιση της Ποιότητας Ζωής σε συνθήκες Κλιματικής Κρίσης».

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

8# Αξιοπρεπής Εργασία & Οικονομική Ανάπτυξη

NN Hellas: διάκριση ως Top Employer

Τον τίτλο του Top Employer από το «Top Employers Institute», τον διεθνή ανεξάρτητο οργανισμό που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού, απέσπασε και φέτος η NN Hellas.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, η βράβευση αυτή επισφραγίζει τις προσπάθειές της και την καθιστά για δεύτερη φορά τη μοναδική ασφαλιστική στην Ελλάδα που λαμβάνει τη συγκεκριμένη αναγνώριση.

Η Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas δήλωσε σχετικά “Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε στην ΝΝ Hellas είναι ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας και η κουλτούρα μας. Λειτουργούμε αξιοκρατικά και ομαδικά προσφέροντας ευκαιρίες ανάπτυξης σε όλους, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ‘’Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε’’.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που και φέτος διακριθήκαμε ως Top Employer. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας, ενδυναμώνοντας περαιτέρω εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν αισθητή την παρουσία μας στην ελληνική αγορά”, πρόσθεσε η Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού.

Παράλληλα με την NN Hellas, την πιστοποίηση έλαβε και ο Όμιλος ΝΝ για ακόμη 10 χώρες.

Περισσότερα

Ασφάλειες

Διακρίσεις για τη MetLife Α.Ε.Δ.Α.Κ.

Με σημαντικές διακρίσεις ξεκίνησε μια ακόμη χρονιά για τη MetLife Α.Ε.Δ.Α.Κ., η οποία συνεχίζει να ανταποκρίνεται με επιτυχία στην εμπιστοσύνη των μεριδιούχων της.  

Επιτυγχάνοντας αποδόσεις που επιβεβαιώνουν τη διαχειριστική ικανότητα και την αξιοπιστία της, η εταιρία απέσπασε συνολικά πέντε βραβεία στο πλαίσιο των Fund Managers Awards, τα οποία απονεμήθηκαν από την Πανελλήνια Ένωση Μεριδιούχων Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Ομολογιούχων (ΠΕΜΑΚΟ).

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών για το διάστημα από 31/12/2018 έως 31/12/2019 (έτος) και από 31/12/2016 έως 31/12/2019 (3ετία), οι αποδόσεις και οι αντίστοιχες διακρίσεις έχουν ως εξής: 

  • Το A/K MetLife Μετοχικό Διεθνών Αναπτυγμένων Αγορών  έλαβε το 3ο Βραβείο  στην κατηγορία «Μετοχικά Α/Κ Αναπτυγμένων Αγορών», με απόδοση 27,04% στο έτος.
  • Το A/K MetLife Ευρωπαϊκών Εταιρικών Ομολόγων  κατατάχθηκε 3ο στην κατηγορία «Ομολογιακά Α/Κ μη Κρατικά Επενδυτικής Διαβάθμισης», με απόδοση 4,96% στο έτος, ενώ έλαβε το 2ο βραβείο στην 3ετία, με απόδοση 1,08%.
  • Το A/K MetLife Μετοχικό Αναδυόμενων Αγορών–BRIC  κατατάχθηκε 2ο στην κατηγορία «Μετοχικά Α/Κ Αναπτυσσόμενων Αγορών» με απόδοση 15,09% στο έτος, ενώ έλαβε το 3ο Βραβείο  στην 3ετία, με απόδοση 20,19%.

Με βάση το υπό διαχείριση ενεργητικό της, η ΜеtLife A.Ε.Δ.Α.Κ. συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιριών  διαχείρισης κεφαλαίων στην Ελλάδα. Διαχειρίζεται συνολικά 12 Αμοιβαία Κεφάλαια, σε διαφορετικές κατηγορίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών αναγκών, προσφέροντας διαφοροποιημένες τοποθετήσεις. 

Παρέχοντας πρόσβαση στους μεγαλύτερους επενδυτικούς οίκους στον κόσμο και εφαρμόζοντας παράλληλα διαδικασίες ελέγχου και αξιολόγησης των συνεργαζόμενων εταιριών διαχείρισης, η MetLife ΑΕΔΑΚ διασφαλίζει τη συνετή, διαφανή και αποτελεσματική διαχείριση των κεφαλαίων των επενδυτών της. 

Περισσότερα

Βραβεία

Tα planet στηρίζουν την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”

ο «Μαζί για το Παιδί» τίμησε για το έργο τους «Αφανείς» Πρωταγωνιστές της καθημερινότητας σε συγκινητική εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε και η ROLCO ΒΙΑΝΙΛ, στην κατηγορία «Χορηγοί σε είδος». Η ελληνική βιομηχανία απορρυπαντικών Rolco και τα προϊόντα myPlanet στηρίζουν τις ενέργειες που μεριμνούν για την πρόληψη, την ασφάλεια και την προστασία των ευαίσθητων ομάδων. 

Για 6η συνεχή χρονιά ενισχύουν το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»  και καλύπτουν τις ανάγκες καθαριότητας των 10 μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων που την αποτελούν, για έναν χρόνο. 

Τα βραβεία απένειμε η Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα, Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών και πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

Περισσότερα
Test

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΑΠΟΨΕΙΣ