P&G και Ithaca: Κοντά στους κατοίκους της Μάνδρας

Date:

Share post:

Εδώ και δύο εβδομάδες, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ithaca, η P&G, μέσα από τα προϊόντα και τους ανθρώπους της, συμβάλλει έμπρακτα στο να γίνει λίγο καλύτερη η καθημερινότητα των συνανθρώπων μας στη Μάνδρα Αττικής που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφές.

Εφοδιάζοντας την κινητή μονάδα για το πλύσιμο ρούχων Ithaca, με τα προϊόντα της Ariel και Lenor, η P&G βρέθηκε κοντά στους πληγέντες της Μάνδρας αναλαμβάνοντας επιτόπου το πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων στις οικογένειες που έχουν υποστεί καταστροφές στα σπίτια και τον οικιακό τους εξοπλισμό. Μάλιστα το περασμένο Σάββατο, βρέθηκαν κοντά τους και εργαζόμενοι της εταιρείας για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους κατοίκους, ενισχύοντας την προσπάθεια μέσα από την προσφορά προϊόντων σπιτιού και προσωπικής υγιεινής. Η στήριξη αυτή θα συνεχιστεί για όσο υπάρχει ανάγκη.

«Για σχεδόν 50 χρόνια τα προϊόντα μας, Pampers, Ariel, Always, Lenor, Oral B και πολλά άλλα μπαίνουν καθημερινά στα ελληνικά σπίτια, καλύπτοντας βασικές ανάγκες της οικογένειας όπως το πλύσιμο των ρούχων, τη φροντίδα των μωρών, τη γυναικεία φροντίδα. Τα προϊόντα μας όμως είναι εκεί και στις στιγμές μεγαλύτερης ανάγκης – όταν για παράδειγμα φυσικές καταστροφές όπως οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική ανατρέπουν τη ζωή οικογενειών μας μέσα σε λίγες ώρες στερώντας τους από αγαθά όπως είναι οι βασικές συνθήκες υγείας και υγιεινής ακόμα και η ασφάλεια και θαλπωρή του σπιτιού. Σε αυτές τις περιπτώσεις η συνδρομή μας για τη στήριξη των συναθρώπων μας είναι επιβεβλημένη», σημείωσε σχετικά με τη δράση η Δέσποινα Πάσσαρη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή της Μάνδρας, η καθημερινότητα των κατοίκων δεν έχει επιστρέψει ακόμα στους κανονικούς ρυθμούς και τα πλέον αυτονόητα, καθημερινά πράγματα, όπως το πλύσιμο των ρούχων, για πολλούς συνανθρώπους μας παραμένουν δύσκολα, έως αδύνατα. Η P&G βρίσκεται έμπρακτα δίπλα τους, τόσο υποστηρίζοντας την κινητή μονάδα πλυντηρίων Ithaca, όσο και με την παροχή προϊόντων στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου, με στόχο, όσο γίνεται, την κάλυψη βασικών αναγκών, συμβάλλοντας έτσι στην κοινή προσπάθεια η κοινότητα να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της καθημερινότητας.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

PepsiCo: Δεντροφύτευση στους Θρακομακεδόνες από τη Green Team Hellas

Με τις εθελοντικές της δράσεις η Green Team της PepsiCo Hellas κάνει πράξη την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 
Skip to content