“Πηγή Ζωής”: Στον αέρα το νέο blog για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Date:

Share post:

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ παρουσιάζει το blog “Πηγή Ζωής” http://www.theoni-water.gr/source-of-life/.

Η διοίκηση της εταιρείας τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι έμπνευση για την ανάπτυξη του blog αποτέλεσε η πηγή Γκούρα που αναβλύζει το φυσικό μεταλλικό νερό, τα ιδιαίτερα ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά του και η απαράμιλλη ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος της οροσειράς των Αγράφων.

Στόχος της εταιρείας είναι ο εμπλουτισμός του site με νέο περιεχόμενο και η παρουσίαση φρέσκων ιδεών που θα αναδείξουν τη φιλοσοφία και τις αξίες της.

Η θεματολογία του νέου blog περιλαμβάνει όσα μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα στη ζωή και μας βοηθούν να αγαπάμε τον εαυτό μας και την καθημερινότητά μας. Σύμφωνα με την εταιρεία, θα φιλοξενούνται συνταγές με βάση το νερό ΘΕΟΝΗ, συμβουλές ομορφιάς αλλά και επιστημονικά άρθρα διατροφής για την αξία του νερού και της ενυδάτωσης.

Οι πρώτες αναρτήσεις παρουσιάζουν τη συνταγή Matcha Latte από τον food blogger Γαβριήλ Νικολαϊδη aka Cool Artisan, beauty tips από την αναγνωρισμένη beauty editor Νατάσα Μπερέκου αλλά και ένα επιστημονικό άρθρο για τη σπουδαιότητα της ενυδάτωσης από τη γνωστή διατροφολόγο Αστερία Σταματάκη.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content